Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Przyniesie Nowy Rok? W War Roku?

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóz znalazłem informację sami sobie przeczytajcie :

Zmiana kostiumów

Status: zatwierdzony!

Info: Będzie można zaprojektować swój strój lub wybrać z listy różnych stylów. Dodaje to pewne zróżnicowanie do gry. Niestandardowe mundury będą realizowane dość szybko.

Leżenie na CQC

Status: odrzucone!

Info: Leżenie na CQC nigdy nie było planowane, zostało usunięte i już nie wróci.

Więcej dinarów dla wyższych leveli

Info: Propozycja ta została odrzucona przez K2/G1, głównie dlatego, że kupywano by premium na 3 dni jedynie by się wzbogacić.

Mini GM

Info: Chodzi o wybranie chętnych graczy i przeszkolenie ich w celu pomocy nad banowaniem hackerów. Korgoth powiedział, że nie jest to możliwe ponieważ takie narzędzia mogły by wpaść w niepowołane ręce (hackera), a konsekwencje prawne były by nieco kłopotliwe.

Weryfikacja konta przez telefon, identyfikator, mechanizmy auto-kick

Info: Chodzi o sposoby na zatrzymanie hackerów takie jak weryfikacja konta za pomocą telefonu, ID lub automatyczny kick. K2/G1 jest świadome sytuacji i pracuje nad HS pro oraz z DE by pozbyć się ich. Proszą o nie sugerowanie więcej pomysłów.

Zbliżenie celownika tak jak w Call Of Duty lub Battlefield

Info: Chodzi o takie coś: http://i27.tinypic.com/qzf1n8.jpg K2/G1 uznało, że jest to nie potrzebne by gra była bardziej dynamiczna, od tego są crosshair!

Nóż

Info: Chodzi o zamiane pięści z nożem. K2/G1 mówi, że to zmiana widzenia i nie może być to zmienione.

Nowe servery (Brazylia, Malezja, Australia, Zimbabowe(?), Egipt, Afryka

Status: w dyskusji

Info: Servery kosztują i jeśli K2 nie obsuguje tego państwa musi wykupić licencję dla tego kraju co również kosztuje. K2 będzie analizować zapotrzebowanie na servery i utworzy je kiedy będzie to rozsądne.

Server dla graczy Premium

Info: Tylko gracze premium mogą grać na nim. Pomysł ten został zatwierdzony i zostanie wkrótce wprowadzony wraz z aktualizacją serverów.

Tryb treningu

Info: Gra przeciwko botom i latanie bez ryzyka śmierci. Ten nowy tryb jest w toku tworzenia i zostanie wprowadzony wkrótce.

Engineer - inżynier

Status: w dyskusji / zatwierdzony!

Info: Inżynier będzie bardziej użyteczny, będzie mógł niszczyć barykady, wykrywać miny, naprawiać pojazdy od wewnątrz. W niedalekiej przyszłości inżynier będzie wyposażony w gaśnicę.

Kamuflaż snajpera

Info: Kolory kamuflażu snajpera będą dostosowane do terenu w jakim się znajduje. Zostanie to dodane wraz ze zmianami kostiumów postaci.

Blokada hackerów

Info: Chodzi o zablokowanie IP hackera, a jego komputer zostaje umieszczony na czarnej liście i nie może połączyć się z serverem.

Interaktywne środowisko

Info: Chodzi o pociski wybuchowe i nieszczenie się niektórych przedmiotów takich jak gogle postaci czy skrzynie na mapie. Odpowiedź jest taka, że silnik gry nie pozwala na interaktywne środowisko.

Krew

Info: Ograniczenie krwi w tej wersji zostało wprowadzone w celu uzyskania oceny T (Teen) z ESRB. Międzynarodowa wersja została taka wprowadzona do obrotu i nie zamierzamy tego zmienić.

Zapamiętywanie hasła

Info: Chodzi o automatyczne zapamiętywanie hasła by ominąć proces logowania lecz istnieje zbyt duże ryzyko dla graczy korzystający z sieci lokalnej np. kawiarenki internetowe, a co za tym idzie kradzieże kont były by łatwiejsze.

Zabieranie broni tym którzy zostali zabici

Info: Taka funkcja nie jest obsługiwana przez silnik Jindo i wymaga ogromnej ilości zmiany zapisu w celu umożliwienia tego.

Jak myślicie to prawda? Jeśli tak to ja się bardzo cieszę .

Opublikowano

Aha... Czyli zrobią 1/4 tego co jest od dawna na koreanie?

Dokładnie :]

Poza tym przeczytaj, że w niektórych propozycjach, jest że pojawią się "wkrótce", a każdy kto gra w Wr'a, wie jak to jest z obietnicami K2/G1, o np. Chapter 3, Hero Mode :P

Miało być w tym roku już koło listopada, a nadal nie ma, ale mam cichą nadzieje, że wszystkie planowane propozycje będą wprowadzone jak najszybciej - tak, do wakacji :D

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

Dokładnie :]

Poza tym przeczytaj, że w niektórych propozycjach, jest że pojawią się "wkrótce", a każdy kto gra w Wr'a, wie jak to jest z obietnicami K2/G1, o np. Chapter 3, Hero Mode :P

Miało być w tym roku już koło listopada, a nadal nie ma, ale mam cichą nadzieje, że wszystkie planowane propozycje będą wprowadzone jak najszybciej - tak, do wakacji :D

moze neume myslac o duzym patchu na swieta ma na mysli wprowadzenie nam hero mode itp

ale w to wątpie

pewnie jak zawsze sniezki i jakies syfne bronie do wygrania

nasz warrock moze dorowna wr korean za 5 lat jak do koreana nie bedzie juz co dolozyc

Opublikowano

no tak jak mowicie zanim to wszystko zrobia to minie spoooro czasu.. ale na pewno teraz ich najwiekszy problem to hacki ;p odstraszaja ludzi wiec na pewno najpierw tym sie zajma :)

Opublikowano

ja mysle ze to wszystko zostanie wprowadzone jako wielki patch po naprawie tej ich stacji do kupywania g1 ale moze to wprowadza za pol roku bo 3 chapter mial byc chyba 12 czy 21 wrzesnia i du*a (ale szkoda ze nie wprowadza podnoszenia broni poleglych graczy ale to bylo by glupie bo co chcieli byscie zeby na oharze czy innych snajperskich mapach byly same aw50F albo na cqc same mp7 i famasy, to by bylo straszne) ale ogulnie to fajnie bo ile pamietam byl juz temat z ta wiadomoscia ale wiekszosc byla "w dyskusji"

Opublikowano

Tryb treninguStatus: zatwierdzony!Info: Gra przeciwko botom i latanie bez ryzyka śmierci. Ten nowy tryb jest w toku tworzenia i zostanie wprowadzony wkrótce.Tylko to będzie przydatne reszta to dno. Powinni zrobić by można było podnosić bronie ale jak grasz medykiem to bronie dla medyka i koniec.I te stroje zachęcają :P.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Z jednej strony dobrze a z drugiej wieceie jakie teraz bedzie mial wymagania warrock duze ale z banowaniem ip to sie bardzo ciesze

Opublikowano

M@niek niestety tej strony nie znalazłem z ta informacją skąd mam :(

Lecz ja będę bardzo szczęśliwy gdy te zmiany będą wprowadzone .

Opublikowano

Ta, ale kit, nie wies skąd to masz.

Na 100% wiesz, bo co chwile jakieś tutki kopiujesz.. ;x

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...