Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem I To Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś kupiłem kompa nowego, zainstalowałem metina wbijam na postać a tam postać i budynki są w podłożu. Cała wgl ta "pogłoga" mi lata. Macie jakąś radę na to? Bo już szału dostaję

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Up jeśli Ci coś nie pasuje to się nie wypowiadaj. Nie lubisz metina? Zachowaj to dla siebie. Raport.

Opublikowano

Reinstal metka jak nie działa to masz coś jebnięte z kartą graficzną :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano (edytowane)

Zaraz wam powiem tylko jeszcze reinstalnę metina i lookam :) dam odp za kilka minutek

Ludziska sory za sianie paniki ale reinstal metina pomógł :) Wszystkim daję po plusiku czy minusiku zależy co chce za chęć pomocy mi ^^

A dla ciekawskich jakiego kompa kupiłem zapraszam na pw lub na gg które znajdziecie w moim profilu xD

Edytowane przez Baby Buns

Opublikowano

O nie musisz kupić nowego kompa -_- metin2 to szajs, tylko stracisz czas na tym a potem ci się znudzi tak jak miiiiiiiiiiii jak chcesz to ci oddam woja 30 lvl eq +9 i 10 medali do boja :)

@edit serwer monastyr jinno

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@Up jak Ci się metin nie podoba to nie graj. Tobie nic do tego w co ja gram. Tak... 30 lvl i pewnie nie wiedziałeś gdzie expić to się znudził albo był za trudny -.-