Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie O Wr

Natan2009-5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warrock jest bardziej realistyczny od CS?

Hahahahah to się uśmiałem xD

Jak dla mnie Warrock to bezmózgi fps, gra typowo dla relaksu (chociaż jak wbije haker to nie wiem czy to relaks)

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Warrock jest bardziej realistyczny od CS?

Hahahahah to się uśmiałem xD

Jak dla mnie Warrock to bezmózgi fps, gra typowo dla relaksu (chociaż jak wbije haker to nie wiem czy to relaks)

Co tu takiego zabawnego widzisz ?, CS dla mnie to gówno w porównaniu z WR, CS to masz tylko taki tryb jak CQC, a warrock jest na tyle dobry że możemy sobie polatać odrzutowcem albo popływać, w ogóle fajnie się gra, jest spory wybór broni i naprawdę jak ktoś ma DOBRE nagłośnienie to można się wczuć :P

odalup78ab6.png

Opublikowano

Tia?

W cs'ie są bodajże 4 albo 5 tryby (owszem, nie ma pojazdów). Pozatym ja nie pisałem o trybach tylko o realistyce.

Twierdzisz, że robienie rolla na polu walki to możliwa rzecz?

Że kosisz przez całą mapę z broni ?

Że w ogóle człowiek jest w stanie przezyć 6 strzałów na klatę?

Albo że śmigłowiec dalej lata po wygarnięciu strzału ze Stingera. xF

Proszę, dawaj swoje argumenty.

W CS'a trzeba mieć skilla, a nie kase i premke tak jak w warrocku ( co to w ogóle ma być, famas i mp7 'najlepszymi brońmi' w wr? Bullshit ;x )

/Edit

Jak chcesz pograć w coś realistycznego i pobawić się pojazdami to idź pograj w cokolwiek z serii Battlefield lub Flashpoint - tam masz realistyke

I nie pieprz głupot że Warrock to realistyczna gra, bo akurat jest to jeden z najmniej realistycznych fps'ów ( jest tu coś w ogóle realistycznego ? )

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Śledziu lepiej zamknij się !!!

War Rock jest o wiele bardziej realistyczną grą niż Couter Strike.

Przyznam Combat Arms ma największą realistykę z gier FPP.

Opublikowano

WarRock - Dla mnie lużna gra z nie za dobrą grafiką , ale klimat jest w porządku , wiele hackerów co często psują nam rozgrywkę ...Jedna z najpopularniejszych gier w europie chociaż stoi na trzecim miejscu FPS. Wiele map , oraz wiele broni upiększa całą grę i pozwala nam rozwijać swoje konto , tyle ode mnie .

Pozdrawiam .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Co tu dużo pisać WR to zaje... gra

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

wyrabista gra w ktorej zabijamy przeciwnikow mamy opcje grania ffa , deathmatch , explosive to jest oczywiscie na cqc jest jeszcze bg i uo i to jest wyczepiste wedlug mnie gra jest pr0 kozacja pozdro

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

hmmmm WARROCK to zaje*bista gra tylko zong boku i all0pass wariują i trzeba dużo płacić jak nie chcesz być f2p

Opublikowano

WarRock to Odlotowa gra na zabicie nudy i dłuższy staż.... Nie nudzi się zbyt szybko, ale gdyby nie bylo tyle hackerów mozna bylo by normalnie grac i byc PR0 :) Dużym +'sem jest to że można robić roomy z ograniczonym PINGIEM i nie grać na lagach ^^ Ta gra nie jest droga tylko złoty to baardzo odległa waluta od euro/usd/GBP i tyle :P Ja mieszkam w Anglii i musze powiedziec że ceny są taniutkie ^^ Premium w Europejskich grach to najwieksze zdzierstwo dla polaków no ale cóż.... Moja ocena: 4.5/5 - Z powodu wielu hackerów.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Co do waszych kłótni na temat realistyki to każda gra ma swoje wady ,ale chodzi o to ,aby zająć sobie chwile czasu i pograć w to normalnie ,a nie ,że 1 strzał w głowę i leżysz...

Tego w WarRocku bym nie chciał...

Śledziu ,a na wojnie walisz bunny hoopy ??? :D

PS. nie wiem jak sie pisze bunny hoop dokladnie xD

hersygna.png
Opublikowano

Nie, nie robię bunny hopsów.

A co do wypowiedzi niektórych to żal mi się zrobiło...

Gdzie Wy KURWA MACIE REALISTYKE w Warrocku?

No kurwa, powiedzcie mi GDZIE?

A nie minusujecie kuzwa bo sie ze mną nie zagadzacie.

Idzcie na wojne i wypierdolcie zza zakrętu rollem i rozwalcie przeciwnika famasem.

Albo kampcie na fleszach.. xF

/Edit

Czekam na Wasze argumenty..

Mój kochany lapek:

retailzoor.jpg

Opublikowano

Akurat w niektórych argumentach popieram Śledzia, aczkolwiek do wojny bym się nie odwoływał bo ciężko porównać jakąkolwiek gre do sytuacji na wojnie. W grze mamy świadomość że jeśli zginiemy to na następną runde będziemy żyli :) Na wojnie niestety już tak nie ma. Co do opinii o WR to uważam że gra ma niewykorzystany potencjał. Jest to bodajże jedyna tak darmowa gra w której możemy polatać,popływać,czy pojeździć pojazdami. Niestety K2 nie inwestuje zbytnio w rozwijanie systemów rozgrywki jak BG czy UO. Gier typu CqC mamy całą mase na necie-do wyboru,do koloru. Do tego WR mógłby mieć ładniejszą oprawe graficzną jak na dzisiejsze standardy, gdyż np. Combat Arms ma dużo ładniejszą i ciekawszą grafike. Uważam że nie ma gry idealnej bo w każdej grze każdy z nas znajdzie jakiś minus dla siebie :) Ogólnie podsumowując WR to dobry fps z ciekawymi elementami jak rolle których nie ma w innych grach, jednakże duża ilość ludzi używających cheatów oraz różnego typu programów wspomagających gre troche odpycha od tej gry.

P.S. CO do CS'a to uważam że gra jest bardziej realistyczna niż WR (szybciej można zabić) jednakże głupotą jest tam, że aby zabić trzeba praktycznie stanąć w miejscu. A jeśli mówimy o zdobywaniu skilla to skill możemy nabyć w prostej grze ważącej jedyne 50MB, Assault Cube. Jest to bardzo prosta,szybka gra przy której kompletnie można sie zrelaksować. A na trybie one shot one kill na sniperki można nieźle poćwiczyć skilla ;D

Tyle ode mnie. Dziekuje :)

Opublikowano

No tak, żadnej gry nie można porównać do wojny. Ale to co oni tu wypisują to jest głupota..

InfoMode, Ty chyba nie grałeś w żaden prawdziwy symulator ( Idź pograj we Flashpointa i potem mi tu pisz że Warrock to realistyczna gra xD ) wiec nie pieprz głupot jak nawet nie wiesz o czym piszesz...

W Warrocku idziesz przed siebie, wywalasz celnie cały magazynek i cieszysz się z killa - lol - po 5-6 strzałach z prawdziwej broni, waląc auto, już byś nie był w stanie jej utrzymać.

Mój kochany lapek:

retailzoor.jpg

Opublikowano

Ja tam lubię grać w warrocka ale z umiarkowaną liczbą hakerow nie co 3 osoba na opk ...

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Śledziu zaczynam sie z toba zgadzac i moim zdaniem combat arms jest najbardziej real z wszystkich gier w jakie gralem (ale duzo ich nie bylo...) bo w wr jak przypiepszysz z standardowej bazoki w leb to i tak ie masz kila a w ca jeden strzal z nawet najslabszej broni i juz ded a co do tego posta co wczesniej napisales

Tia?

W cs'ie są bodajże 4 albo 5 tryby (owszem, nie ma pojazdów). Pozatym ja nie pisałem o trybach tylko o realistyce.

Twierdzisz, że robienie rolla na polu walki to możliwa rzecz?

Że kosisz przez całą mapę z broni ?

Że w ogóle człowiek jest w stanie przezyć 6 strzałów na klatę?

to z tym rolem sie zgadzam ale z strzalami w klate nie (chyba ze dla medyka bo jako jedyny nie ma kamizelki) to jak takie ak walnie w kamizelke to mozna sie utrzymac :P

Opublikowano

Śledziu zaginasz mnie :) ! ale popatrz od innej strony na to , że w 90% te osoby co pisały komentarze kojarzą wojne z takim postaciami jak Rambo czy caly Chuck Norris który powalał przeciwnikow gągiem w plecy ^ ^ .... wieć te całe rolle lub to że np Heavy może nosci naraz 2 bazooki , miniguna , miny,pistolet,katane,ammo boxy,flashe ... realnosci w tym nie ma żadnej ale jest fun ! ! ! moim zdaniem duzo większy niż w Cs-ie a co do niego to np. możliwosc zabicia przez drewnaine elemnty bardzo fajna i realna rzecz :) Ale bronie i tekstury w Cs-ie porażka wyglądaja jak zrobine z tektury lub malowanych kartonów :)

Dla wszstkich polecam Blackshot e-Fusion !! wedlug mnei jest on takim pośrednikiem miedzy Cs a wR...

A jeśli zalezy wam głównie na realności to moje typy : Bf2 lub A.V.A

880.png
Opublikowano

Piecikq

Owszem, można przezyć w kamizelce Natowskiej zdaje się, ale po takim strzale to i tak padniesz na ziemię od siły tego pocisku. :P

A w Warrocku ktoś do Ciebie strzela z pzf3 a Ty dalej zyjesz xD

No i to o czym pisałeś - noszenie pistoletu,min,minuguna, wyrzutni rakiet i ciul wie czego jeszcze - bardzo realistyczne

ebalka

Potwierdzam, ale tak ja sam pisałem - Warrock to granie 4fun, a realność to BF2 i A.V.A (Fajne gry zresztą, polecam w nie pograć )

/Edit

No kurwa, co za pajac znowu minusuje?

Sie chociaż wypowiedz, anonimie

Mój kochany lapek:

retailzoor.jpg

Opublikowano

Piecikq, Dawaj sprawdzimy. Ja wezmę kałasza, ty policyjną kamizelkę. Wyjebie ci strzała w klatę, ciekawe czy wstaniesz skoro taki kozak jesteś, wątpię czy byś się podniósł, bo kałach jest jak na razie najsilniejszą bronią w XXI wieku.

W tych czasach, z gier online w 100% Counter Strike, jest najbardziej realistyczną grą. Nie ma innej. Tam nie ma laggów, są hacki owszem, ale kurwa nie Z SUPER JUMPEM. Jeśli masz steam, typy używaja tylko wallhacka i to rzadko. W cs'ie musisz mieć skilla, tak jak na realu, a warrock to wielki szajs na fleshah etc. Kto widział w realu, że wchodzisz w coś typu podobnego flashbanga i cie oślepia? HAHAHA? Pozdro :)

Na pewno cs jest jak na razie najbardziej skillową grą. Nie ma po prostu innej ;).

P.S Battlefieldy i Call Off Duty też dorównują cs'owi. Jednakże w COD'ie jest takie coś że dostajesz pare razy, masz czerwony monitor i wystarczy to że nikt cie nie uderzy w tym momencie, przeżyjesz ;).

BF'a polecam, na pewno lepszy od calla. Też w chuj realistyczny, ma te wypasione bronie itp. Ale cs to już klimat :) Headshot z m4-aka-czy deagle lub usp = dead ;)

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

wladzioo no wez sie juz tak nie zrazaj (Śledziu mnie toez ktos znowu minusuje kur*a mac) no to jak nalozysz najwonsza kamizelke z sztucznie wykonanej pajeczyny to da rade ale ja nie mowie ze wr jest real bo nie jest i przestan sie tak wyzywac ze przyjdziesz bo zaczynasz gadac jak idioci z internetu co sie wyzywaja (ja cie nie obrazam) i zgadzam sie cs to dla mnie ma duzy stopien realizmu ale dobry real ma tez CA

Opublikowano

Jeśli ktoś uważa CS'a, albo WR, Combat Arms za realistyczną grę to pozdro :D (jeśli mówimy o grze free2play, może macie racje)

Ale zagrajcie w obojętnie jaką grę serii "Battlefield", a szczególności Bad Company 2.. Zobaczycie co to znaczy realistyczna gra

@Topic. Gra może się podobać, fajnie się kala nobów, są pojazdy dzięki czemu można się czasem pobawić, ale po pewnym czasie wku@%iają nas cheaterzy, których jest multum, zwłaszcza gdy długo nie ma aktualizacji hack shielda.

Ocenił bym grę na 5/10, wszystko przez te cheaty . Najlepiej pobierz i sam zobacz gra dużo nie waży ;)

37397.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...