Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra"Muli"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,mam (OD DZIS) problem z metkiem;/.Otoz rano odpalilem AnimeMT2 i ku mojemu zdziwieniu gra"muli".Chodzi o to ze np chce uderzyc duchowym wciskam F2 i zamiast woj"skladac"sie odrazu do wykonania skila,stoi,a dopiero po ok 2/3sek zbiera sie za duchowe,tak samo np z logowaniem-wybieram ch,klikam ok i po 2/3 sec dopiero przenosi do okna logowania.To wszystko dzieje sie mi od dzisiaj;/normalnie 2 dni temu gralem bez zadnych scinek,odrazu mowie ze wyczyscilem kompa ze syfostw,skanowalem,reinstalowalem anime itp-nic nie dalo,dalej to samo;/ Mam rowniez to chociaz niewiem co to sie dokladnie dzieje ze np stoje pod dt i nie widze wiezy demonow,tylko npc.Normalnie jak wchodze na pl,tam niemam jak na Anime.Jest 98% lepiej,bo na pl ciuteczke mi scina,i do takiej gry sie jakos przywyczaje,ale zeby tak cielo jak na anime to tragedia.Tak gra tnie tylko na Anime,przykladowo na cs-0 scinek,NFS CARBON-0 scinek.

@PS: Podejrzewam ram,mimo wymiany na poczatku lipca

@PS2: Sprawdzalem ram MemTestem i 0 errorow

@PS3: wie ktos co sie stalo?:F

Opublikowano

Jest to wina Internetu .

Gdy masz problemy z ramem to ścina Ci się obraz.

Gdy masz problem z netem to wszystko elegancko działa lecz gdy zadajesz dmg/ wchodzisz na konia trwa to kilka sekund.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Hmmm ja tak miałem gdy miałem komputer dawno bez formatowania i się syf nazbierał i mi muliło lecz teraz mam windows 7 i nowy komputer i mi fajnie chodzi ale mam słabego neta to jak wchodze na konia to czasami czekam 5 sekund...

76983.png
Opublikowano

Hmmm łatwo jest to naprawić :>>> znam kilka sposobów ale niektóre z nich mogą trochę potrwać ;> Wiec tak 1 sposób to przeinstalowanie całego systemu operacyjnego :> Napewno zadziała ;P. 2 sposób to defragmentacja swojego dysku najlepiej wszystkie dyski wtedy oczyścisz je ze zbędnych i niepotrzebnych plików/danych. 3 sposób to formatowanie komputera. No i to na tyle: > Mam nadzieje ,że pomogłem

77b11053fa494e9eb77f418a38e6951a.0.gif

Moj Skype: sebol3232. Dzwonic! Napewno pomogę.

Jeśli pomogłem to prosze o plusik :>> Klawiatura nie zje palców :D

sygnaturaiz.jpg

Sygna By Mee