Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pdf] Prezentacja Mojej Postaci

Bugiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POSTAĆ ZNAJDUJE SIĘ NA SERWERZE : Metin2.pl GLOBALNYM. ! Nie na żadnym privie...

W związku z tym że mi usunęli tamten temat ;). Poza tym co jest w prezentacji, doszło pare nowych rzeczy:

Prezentacja:

To jest ukryta treść, proszę

Ninja:

Zasadzka m6 - > 1 ku do m7

Wirek m5 -> 4 ku do m6

Szybki M6 -> 1 ku do m7

Jinno -> M1

Chunjo -> 15

Polimorfia -> G2 !! (DZIŚ WESZŁA :D)

oddane 8 pamiątek.

Buff:

Pomoc smoka m7 -> 3 ku do m8

Błogosławieństwo m5 -> 3 ku do m6

BUFF MA JUŻ 46lvl ~~. ; )

Na koncie GŁÓWNYM również :

407 smoczych znaków

18 smoczych

I w dozo doszło:

2x czyszczenie slotów (z pękniętych kd)

10x medal smoka

12.12.10

-Maska 8% szybkości ataku - kupiona za 1kk

-zasadzka m7

14.12.10

-pomoc smoka m8

21.12.10

-wirujący m6

-szybki m7

-oddane pamiątki

- Poli g4

-Chunjo M1.

Opublikowano

postać ładna szkoda, że nie masz kozikow z um i kd to by było b ładnie. Widać, że masz doświadczenie w metku. Postać główna drop i buff to te najważniejsze. Ubranko masz też ładne szkoda, że +1 :D takie +9 byłoby niezłe. Jak ci zostały te zwoje z eventu to bym nimi robił to ubranko (ich i tak sie nie sellnie) albo jakieś ładne kozy

Opublikowano

Postać ładna. Tylko skile przydały by się lepsze.

Odróżniaj się od innych na MPC !

Wrzuć ten obrazek do sygnaturki:

userbarwb.png

Link do obrazka:

http://uploadonline.pl/images/userbarwb.png

Opublikowano

Nie ma sensu robienia ubranka +9 jak i tak jest na polimorfię, skille są w trakcie wbijania, prawdopodobnie do końca lutego już będzie 5x G (na buffie 2x G i na głównej 3xG) jak nie 6x G jeśli uda mi się wbić buffowi 52lvl. Wszystko jest kwestią czasu, i jestem pewny że nagram exp swój NA PELERYNKACH na poli w v2 używając błogosławieństw życia z full bonami do expa (pierścień z is'u / lasu / bransoleta miłości na obu postaciach + księga lutao do expienia buffa).

Jeśli macie jakieś pytania co do postaci prosze zadawać je tutaj nie na pw ; ).

Opublikowano

Prosiłbym też o szersze wypowiedzi, napisanie:

Fajna postać

Uznaję za spam. Nie zgłaszam, lecz drażnią mnie takie wypowiedzi.

Z góry dziękuje ; ).

Opublikowano

Wszystko w swoim czasie, kiedy ledwo co mi na mistrze poli (3-4kk stoją) starcza, to nie bede dodatkowo wydawał. Wbije skille, to się tym zainteresuje, nikomu się nie spieszy. Już robie pierwsze przygotowania do filmiku... A co w nim?

*Exp na poli na pelerynkach - czyli pokazanie jak bardzo można wymiatać na niskim lvl'u bez dużych kosztów.

*Pokazanie ile się da wbić % expa na jednym marmurku, zapewne będzie to bardzo dużo licząc na moje WSZYSTKIE bony do expa i oczywiście na pelerynkach :).

*Zwykły exp na poli bez pelerynek

*Ubicie bossów od wodza orków aż po ripera. - tu jest narazie pare niedopracowań, szukam lepszego jelonka, i eq z bonami na danego bosa.

Po co mi standardowa postać, która jest nudna, skoro moge mieć taką, z której będe miał satysfakcję z gry : ).

Opublikowano

Jak już mówiłem, takie odpowiedzi traktuje jako spam, bo nic nie wnoszą w sumie... Nie zgłaszałem, ale zacznę jeśli będą się ciągle pojawiać. ;).

Dzisiaj weszła pomoc smoka na m8, pamiątek do oddania zostało 5 :).

Opublikowano

Mega postać,ale jeszcze SS'a poprosze!

Szkoda że smoki nie istnieją

chociaż w pewnym znaczeniu

mogą one żyć w odmianie zwierząt.

I mój popularny Bocik:http://www.metinsoft.pl/viewpage.php?page_id=11

Opublikowano

Na tym SS nich będzie twoja postać,bo to pismo nie jest dowodem,potrzebne SS jako dowód na istnienie tej postaci!(Nie z Google)

50 Odwiedzin[*] 100 Postów[*]100 Odwiedzin[*] 250 Postów[*]

250 Odwiedzin[*] 500 Postów[*]

500 Odwiedzin[*] 1000 Postów[ ]

1000 Odwiedzin[*] 5k Postów[ ]

post-280119-0-00005700-1292612287_thumb.gif

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Haha, dobry żart :D. Może passy jeszcze Ci dać żebyś uwierzył co? Na CHOLERE miałbym się chwalić nie swoją postacią i do tego aktualizować co aktualnie wbiłem? :D Jak już to bym się chwalił czymś DUŻO BARDZIEJ WYMYŚLNYM, niż moja postać. To nie jest pismo, jest to prezezntacja w PDF, a screen... no ok, Jak już MUSISZ mieć : ).

To jest ukryta treść, proszę

jeśli chcesz więcej, to mów jakie, nie będę twórczy jakiś dla jednego niedowiarka -,-..

Opublikowano

A po co sztylety na mój lvl? Kolejne pytanie typu newbie... Skoro mam te koziki które mi wystarczają, to po co mi lepsze? ^^.

Opublikowano

Jest coraz lepiej, Poli wskoczyło na G4, wirujący na m6... : ). Oddałem pamiątki, i wbiłem chunjo na M1 (jinno już m1 dawno) . I jeszcze szybki na m7 wbity :D.

Filmik coraz bliżej ; ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...