Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Uruchomieniem WarRock i Innych Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem z włączeniem Różnych gier Pobrałem Warrocka i Hero Online i Nie moge włączyć gry Bo wyskakuje mi error : Nie znaleziono punktu wejścia procedury DdEny10 w bibliotece DDRAW.dll Przeinstalowalem directx na najnowszą wersję i nic nie pomoga próbowałem sciągnać plik i wkleić też nic nie pomaga Proszę o szybką pomoc Nie wiem co się dzieje z góry wszystkim dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Masz tylko problem z grami przez internet ?

Jeżeli tak to oznacza, że nie znaleziono pliku i najwyraźniej jest on potrzebny do wykorzystania przesyłania danych z komputera do danego serwera przez sieć.

Jeżeli nie to, jak masz SP (Service Packa 1,2,3 lub 4 (jeszcze nie kompatybilna)) to przeinstaluj go lub system.

To był pierwszy sposób, a teraz drugi.

Idź do kumpla i zassij od niego ten plik "DDRAW.dll"

Znajdujący się na Dysku Systemowym "C:/Windows" (za pewne), a na wszelki wypad, jak ten plik będzie znajdował się w folderze z innymi plikami to zassij cały folder i podmień swój na ten nowy, bo czasami jeden plik z resztą nie współpracują.

Jeżeli pomogłem to napisz na forum. ;)

EDIT:

Kolegi link może się przydać. ;)

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Sprawdź, czy masz na kompie plik o którym mowa tzn. ddraw.dll. Jeśli go nie ma, to będziesz musiał go wgrać.

Tu Ci daje link gdzie go możesz pobrać Plik

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz z DirectX w wersji 9.25 (z listopada ubiegłego roku): link. Tylko wcześniej odinstaluj poprzednią. Jak to nie pomoże, to poszukaj nowych sterowników do karty graficznej.