Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz Podnieść Swój Skill W War Rock"U?

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

- najbardziej prosty a zarazem najdokładniejszy tester naszego refleksu, jak jest napisane w jego krótkiej instrukcji, każdy wynik poniżej 180 ms można uznać za sukces.

- gra z owieczkami, trenujemy póki nie wyciągniemy na koniec przynajmniej oceny „Rocketing rabbit” i to najlepiej kilka razy pod rząd.

- Refleks Tester to doskonałe narzędzie do szlifowania naszego refleksu, dobrym wynikiem jest już średnia wynosząca około 0.140 sekundy.

- Kolejny tester naszego refleksu, tym razem staramy się osiągać wyniki na poziomie mniejszym niż 0.200 sekundy.

- Tester refleksu, przypomina trochę ekran jaki widzimy w czasie grania w War Rock’a i jak w samej grze w każdej chwili, w dowolnym jego miejscu może pojawić się przeciwnik, czyli w tym wypadku klocek na który musimy jak najszybciej kliknąć.

- znana większości osób gra, tylko tym razem przed rozpoczęciem gry ustawiamy prędkość piłki na „15″, co z pewnością pozwoli nam popracować nad swoim refleksem.

- w tej grze musimy jak najszybciej policzyć ilość piłeczek na ekranie i wpisać ją na klawiaturze konsoli, solidny trening dla naszej spostrzegawczości i umiejętności szybkiego myślenia i podejmowania decyzji.

– ta mini-gra pozwoli przetestować nasze nerwy i opanowanie, zatrzymujemy zegarek jak najbliżej cyfry „500″.

– niezwykle pomysłowa gra, łącząca możliwości klasycznego reflex-tester’a z ciekawą oprawą graficzną, klikamy jak najszybciej po wystrzale inaczej zostaniemy zabici.

2. Dobra koordynacja oko-ręka - polega na przyspieszeniu sygnału który pokonuje drogę oko->mózg->ręka oraz wypracowaniu odpowiednich reakcji naszej ręki na komendy otrzymywane od mózgu. Takie cuda są jak najbardziej możliwe, wystarczy regularnie ćwiczyć, a pomogą nam w tym:

http://www.members.iinet.net.au/%7Epon%E2%80%A6redsquare.html

– całkiem ciekawa gra, tak kierujemy ruchami „ścianki” aby piłeczki o takich samych kolorach znalazły się po odpowiedniej stronie.

- bardzo wciągająca gra, naciskamy strzałki według instrukcji na planszy, stając się utrzymać jednocześnie odpowiednie tempo.

– tym razem skupiamy się na odpowiednim poruszaniu myszką, w nagrodę za dojście do końca drutu możemy popieścić więźnia prądem :D

3. Dobrze wyćwiczone palce - co z tego że nasz refleks jest mistrzowski jeżeli palce nie nadążają z wykonywaniem poleceń od mózgu ? Sposobów na wyćwiczenie palców jest naprawdę wiele, a pokazane tutaj gry są jednymi z najlepszych metod na wygimnastykowanie mięśni naszych palców. Ważną sprawą jest również unikanie lub zrezygnowanie z tzw. „strzelania palcami” ponieważ to na dłuższą metę wykrzywia nasze palce i odbiera im naturalną giętkość.

– w tej grze dobrym osiągnięciem jest poziom „crazy”, ale bez pomagania sobie drugą ręką.

– druga część znajdującej się wyżej gry, tym razem odpowiednie tempo klikania musimy utrzymać przez 3 rudny.

Mam nadzieję , że się komuś przyda by poćwiczyć swoje skille

Jak , któryś link nie działa to sorki bo dawno nie testowałem tych linków

Edytowane przez M@niek
Opublikowano

On nie naprawi bo to nie jego linki ... Ani nie jego cały ten Temat Wszystko Skopiowane więc nie proście go o naprawienie bo tego nie zrobi...

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

4ff8e25cb399cac6d4e794a329812be2.gif

Mój mały TuT :)

Opublikowano

Jak będziesz codziennie trzepał konia to będziesz miał lepszy refleks ; D

Pewnie wiesz to z wlasnego doswiadczenia ..;p

Opublikowano

Całkowicie zreorganizowałem i poprawiłem temat. Myślę, że powinien być czytelniejszy.

Poprawiłem też wszystkie linki.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Twierdzisz ze pracowanie nad refleksem pomoze dobrze grac w Warrocka?...

A co ma jedno z drugim wspólnego, hm ?

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Twierdzisz ze pracowanie nad refleksem pomoze dobrze grac w Warrocka?...

A co ma jedno z drugim wspólnego, hm ?

Lepszy refleks = szybsza reakcja np. na atak przeciwnika i szybsze rozpoczęcie ataku na niego.

Ale moim zdaniem refleksu nie da się poprawić.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

A ile jest takich sytuacji że naprawdę poprzez poprawę refleksu zdążymy zabić przeciwnika?

A zresztą tak jak piszesz - refleksu i tak się znacząco nie poprawi..

/Edit

A zresztą skill zdobywa sie poprostu grając dużo w grę, a nie bawić się w gierki na refleks.

/Edit2

'ESRB Notice: Game Experience May Change During Online Play' =]

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...