Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Left 4 Dead Simple Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Postanowiłem poszukać jakichś hacków do L4D Multiplayer (Online) i znalazłem to:

To jest ukryta treść, proszę

To nieco starsza wersja pobrałem ją i jakoś nie chciało działać, poza SpeedHack, który jest klęską chyba bo przyspiesza całą grę a nie poruszanie się postaci, a jak można przyspieszyć grę online?

Hack ma następujące opcje nie znam polskiego znaczenia wszystkich:

Multiplayer hacks:

- Speedhack

- Hit indicator

- ESP

- No Recoil

- Wireframe WH

- No Vomit

- No Shadows

- No Rain

- Skeleton WH

- Empty Map

I teraz mam pytanie na koniec czy ktoś zna jakiś działający hack do L4D MP Online, który by mi dawał nieskończone Ammo lub HP?

Jak ktoś zna takiego hacka, który w 100 % działa to dam mu PLUS'ika i PIĘĆ :)

Opublikowano

nie ma i nie będzie takich hacków do gier Online jak nieskończone Ammo lub HP to liczy server i nie masz dostępu do tych danych..

Chyba nie sądzisz że ktoś będzie się rejestrował na tej dziwnej stronie i pobierał hacka sprzed roku żeby dostać bana o.O ?

Opublikowano

Heh. Dobra ja tam się jakoś zarejestrowałem to po pierwsze i bana nie mam. Po DRUGIE ja tutaj nie tworzyłem tematu żeby prosić o rejestrację na tamtym forum tylko tak o podałem linka jak ktoś by był ciekawy, a po trzecie to nie był bym taki pewien, że nie ma i nie będzie takich hacków. Zresztą przecież w GTA SA MP jakoś można było mieć przez moda nieskończone Ammo i HP.

Opublikowano

nie ma i nie będzie takich hacków do gier Online jak nieskończone Ammo lub HP to liczy server i nie masz dostępu do tych danych..

Chyba nie sądzisz że ktoś będzie się rejestrował na tej dziwnej stronie i pobierał hacka sprzed roku żeby dostać bana o.O ?

Kolega wszystko wyjaśnił.

Pozatym brak skana.

Zamykam.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...