Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi żeby zrobic taki program że gdy wcisne dany przycisk w moim przypadku to będzie "L" to zeby klawiatura wypisywała dany tekst, chodzi mi o to aby to było cos na zasadzie binda w cs i żebym normalnie tego mogl uzywac w jakiejs grze.

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

W pascal? Nie wiem jak tam się hookowało :) Mogę Ci napisać co najwyżej kod który działa w konsoli.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

napisz cokowlwiek, w c++, pascalu w czym tylko chcesz byle zebym mial takiego jakby spam bota ze wpisze dany tekst w programie i next wciskam "L" to ten txt sie wypisuje na klawiaturze np "Enter/tekst/enter" zeby cos takiego jak wcisne "L" koniecznie musi na pocztku byc enter i na koncu enter, uzylbym taskera ale cos mi sie on wali chodzi mi konkretnie ze jak wcisne "L" to ma sie odrazu wypisac dany txt

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

TypeStr znalazłem na google.

To jest ukryta treść, proszę

checkout() uruchom jako wątek, sprawdza on 20 razy na sekunde czy naciśnięto Alt+A. I btw. do gier różnie bywa z działaniem keybd_event, do 4Story akurat chyba nie działa, ale możesz spróbować.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• Dodaj nową pozycję...