Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze scryptem

gostek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może od początku.Bocik teleportuje sie do miasta, odwiedza wszystkich npc a potem zasuwa jak sie nalezy na spot. Tylko, ze jak juz tam dojdzie to nie atakuje mobkow. Nie mam pojecia co z tym zrobic. Po teleporcie Auto potion sie wlacza, autoparty tez no i walkscript rowniez, czy start agbot rowniez powinno sie samo uruchomic? nie wydaje mi sie, bo gdzies juz chyba czytalem:P no to co mi doradzicie do zrobienia zeby atakowal po dotarciu na spot?

Ps gdzies byl taki temat co zrobic jak cos tam nie dziala ale nie moge go znalezc

Opublikowano

Zobacz czy w Config czy masz odznaczone Stay Idle if no monster jak nie masz zaznaczone to bot powinien juz atakowac moby.

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

Nie o to przecież pytałem, mobki są a ta opcja oznacza ze ma stac w bezruchu jak nie ma mobkow. Dociera na spot i nie atakuje, nie wlacza sie opcja "start Agbot" . To chyba wina scryptu ale robilem w programie AgDev 2 razy i to samo. Bot ustawiony dobrze bo jak sam go wlaczylem to chodzil....

• Dodaj nową pozycję...