Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Archer Vs Wp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo !

Mam takie Pytanko ..

Wpadłem w dylemat w wyborze pomiędzy Surą Wp a Ninjią Archer..

Możecie mi doradzić kogo wybrać ?

Na kogo szybciej można zarobić ?

Kim szybciej lv wbijie itp .

Proszę o pomoc ..

Z góry dziękuje za wasz stracony czas ^^

bleach%20tag.png
Opublikowano

Ja Ci do expienia polecam Sure WP :) miodzio się takową surą dobrze zrobioną expi :) a jeszcze kiedy posiada się dobre EQ to już całkiem :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Lvl to na pewno szybciej wbijesz WP ale archerem marmurami też można dość szybko to zrobić.

WP - 50% mentala 50% bodego.

Z legalnego zarabiania archerem to nabij sobie SM na reklamach, kup 3ręke i podwójne Yang i idziesz w v1/v2 na poli expić.Oczywiście jak wbijesz większy lvl.

Kasa ładna leci do tego mogą dropnąć ładne itemki.

WP - Metki w m2(zazdrosci,cienia) , Boj+Czarowane m5 minimum i metki cienia .

Na początek zrób sobie chara do imha albo na medale i zarób trochę kasy na jakieś eq.

Jeżeli potrafisz bardzo dobrze grać to wybierz archera . Wbijesz duży lvl to PvP i gra archerem to sama przyjemność.

Z kolei Wp lepiej się expi.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja osobiście grałem tylko WP archerem krótko i nudny... Ja bym wybrał WP bo sam możesz expić a archerem raczej lur i dopiero na 65+ możesz sam próbować expić...

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Dla mnie to działa tak. WP prosciej grasz, potem jestes sraka w pvp, jak dla mnie przynajmniej. Archerem trudna praca dojdziesz do wysokiego lvla i dalej masz sama zabawe. Ilu archerow wyprzedzilo WPkow jak weszla grota? Ciezko by zliczyc dlatego ja polecam Ci archera. Kupujesz itemki max pz, jak x70x wspomnial na reklamach SMy i v2 stoi przed Toba otworem

Opublikowano

Ale Sura WP jest cienki jak nie ma Bojowca a Archer to juz wogole ataki ma Tylko w 1-3 cele a Sura to chociaż Wir ma. Archer dobry jest na Wojny Gildii bo moze atakować z daleka i na Bosy :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Ale Sura WP jest cienki jak nie ma Bojowca a Archer to juz wogole ataki ma Tylko w 1-3 cele a Sura to chociaż Wir ma. Archer dobry jest na Wojny Gildii bo moze atakować z daleka i na Bosy

Slyszales kiedys o czyms takim jak marmur(Poli P, dobry jelonek i wiesz co archer robi z poszczegolnymi grupkami?)

@down

sory epic fail, chory jestem :P + dla Ciebie bo znalazles blad

Opublikowano

Przepraszam ze tak malo napisze ale jestem na telefonie .

według mnie ja bym wybrał archera ponieważ większą masz satysfakcję z levela . na poczatku ciężki exp ale potem pro ; d tyle odemnie pozdro <3

Opublikowano

Do expa oczywiście WP. Jest to jedna z najlepszych postaci do expienia.

A archer? Właśnie najsłabasza... na początku może jakoś poexpisz albo polurasz w pt, ale później stracisz kupę na marmury i bez dobrego eq do poly nie masz co się brać za exp.

Więc polecam Ci WP. Dobry do expa, na metki i ogólnie do zarobku :). I do tego tanie ku bo najdroższe warte max 500k, to zależy od servera.

Daj -! Mi pomoże Ciebie nie zaboli :)

bananald.jpg

Sygnatura i avek zrobione przez: Razel. Wielkie dzięki dla niego!

Opublikowano

jeżeli nie masz poli na P to nawet nie myśl o tym że wbijesz szybko i TANIO lvl ;) sam mam archera i wiem co mówię.

Aha i archer na pewno nie jest najgorszą postacią do expa jeżeli wiesz co i jak, najlepiej jeżeli wejdziesz na forum PL'a, tam jest bardzo dużo porad jak grać :)

44961917403710512398.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...