Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zabezpieczenia Gf Złamane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Tylko takie szybkie info dla Was.

Zabezpieczenia GF zostały złamane przez chinskich farmerów. Znowu można ich zobaczyć w starych miejscach do łowienia. Teraz tylko czekać, aż ktoś znajdzie sposób dla nas : )).

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Nie ma zabezpieczenia którego nie da się złamać :) są tylko te trudniejsze i łatwiejsze do złamania :) a co do botów to dobrze je znowu widzieć ;D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Ja nie mogę , ale masz speeda - boty ciągle : Koło biologa łowią itp.

Nowe info to to nie jest.

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

tak potwierdzam dzisiaj widzialem grupke 10 osobowa ( boty ) na pustyni :) co do tego czekania to watpie zebysmy sie doczekali bo tu kazdy jesli cos wrzuca to z innych forum i nic nie potrafia zrobic samemu ;]

a tak po za tym nawet bym was prosil jak byscie cos wymyslili to nie wrzucajcie tu ;) bo gmowie tu zagladaja i zas cos wymysla :(

Opublikowano

Najszybsze nie znaczy najlepsze. Co do botow niech sobie botuja. W krotkim czasie kamer sciagnie jakies gowno z epvp, przetlumaczy, wrzuci na swoj kanal i stwierdzi, ze to jego hack.

Opublikowano

Chinskie boty dzialaja Niemcy tez zlamali i smigaja na dmg hacku exp bocie i innych tylko Polacy w tyle jak zawsze.

Haha :D a mówią że polak potrafi :D fakt faktem ale to prawda jak chce to potrafi tylko że jest leniwy :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Żadna nowość, te boty są, były i będą.

To są te farm boty, a ich twórca ma z nich tyle kasy że na myśl o niej musi zrobić obejście.Wiecie dlaczego Polacy nie mają jeszcze obejścia? Odpowiedź jest prosta : Są za leniwi.Pozdrawiam, -Shogun-!

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i