Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Room Niski

zenio98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , mam pytanie , jak zalozyc jakis niski room do 20 gdzies zeby na nim robic opk? bo czasem widze ze goscie nazywaja room np chowdong room 0 i maja room 0

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Podobno jest taka funkcja w hack-u że wyrzuca założyciela room-a danego numeru i jest room... Np. Jak włączy funkcje i zrobi serwer o nazwie: chowdong room 0 to jego serwer będzie miał numer 0, a jak założy room-a o nazwie: chowdong room 51, to jego room będzie 51... Przynajmniej tak słyszałem... Liczę na 5 i - :P

Nothing to do here.

Opublikowano

@UP z tego co wiem nie ma takowego room'a ... Jak ktoś nockę robi to zawsze będzie miał niskiego rooma ...A to master wyjdzie i może Ci się trafi , różnie to bywa .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

poprosty koles robi rooma do skutku az ktorys sie zwolni a jak juz maja to niektozy tylko ustawiaja auto ready i na spacje klada komurke i git

(i jesli ktos kto sie skarzy na hackerow w tych 16playerowych ffa na niskich romach do zrozumcie ze te roomy sa do afk'owania a opk'rzy sa poto by sie szybko sknoczyla runda z mniej niz 2 ddedami)

Opublikowano

Wejdz do 0 rooma z ANTIKICKIEM i poczekaj tam troche az master wyjdzie ;P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...