Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Pokazac Itemek Na Szepcie

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos przestal dzialac imageshack.us wiec 2 pierwsze zdjecia sa na fotosiku zuploadowane gdy tylko zacznie dzialac imageshack to wrzuce ss na tym hostingu za problem przepraszam :mellow:

Na wstepie mowie ze do tego nie trzeba szkla z IS!!!

Witam , chcę pokazac wam jak pokazac komus itemek na szepcie wszystko znajdziecie w screenach ponizej ;)

1.

d746f4842dadd8a9gen.jpg

2.

bfbe9273dbe48572gen.jpg

3.

1210173353.jpg

4.

1210173421.jpg

5.

1210173448.jpg

Mam nadzieje ze sie podoba :) ja takiego tematu nie znalazlem wiec postanowilem ten zrobic. Licze na to ze przyda wam sie to do pokazywania itemkow na sell nie wracajac nadaremno ze spota ;)

PS. Sposobik wymyslilem sam, przy moich super lagach wszystko jest mozliwe xD . Jezeli pomoglem to postaw + . Jezeli wiedziales nie pisz glupich komentarzy "aaa kazdy to wie bla bla bla " ten temat jest dla pokazania tego tym co nie wiedzieli.

Zakaz publikowania na innych forach bez mojej zgody. Pozdrawiam

Endziu

Opublikowano

to jest plante potrzbna kupic szkolo iluzji czy jakoś tak

rukiathamacu7.jpg

Opublikowano

A zaskocze cie ze nie, ja to robie bez szkla z is ;) tylko na czacie nie da sie tak bez szkla a na szepcie bez szkla iluzji dziala ^^

Opublikowano

Na pl'u tez dziala bez problemow jak nie wierzycie to wejdzcie i sami sprawdzcie moze niedlugo nagram wideo z tym ;)

Opublikowano

Ostro xD Na serio działa ;] Leci +

EDIT@

Dziwne bo jak piszesz do bota to niby jemu pokazuje, a jak napiszesz to innego gracza to jest tylko u ciebie i wyskakuje napis że trzeba szkło ;)

Opublikowano

Tez zaowazylem wlasnie a wczesniej jak pisalem do gostka na szepcie ktory byl on-line i nie byl botem to zobaczyl wszystko kurde teraz cos przestalo cos dzialac ;/

Opublikowano

Niestety nie działa, jako dowód zamieszczam screen :

hahawz.png

W sumie troszkę szkoda, bo taki bug by się przydał ^^Możliwe że działa na serwerach prywatnych, na razie nie mam dostępu do żadnego z takich a więc proszę kogoś o przetestowanie.Pozdrawiam!

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Bardzo stare kiedyś bez szkła działało i bardzo mało osób potrafiło tak zrobić a potem się to rozpowszechniło i wprowadzili szkło a zatem teraz tylko na PRIV to działa i na serwach bez szkła ;]

42985152343480391846.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...