Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Slot Dla Snipera

colr75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

desert wymiata ale trzeba nim grac umiec. mp5k za malo ammo, berretty dual mogą byc ale to twoja decyzna : mp5k,desert,dual berretki

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Według mnie mp5k tylko musisz umieć nią grać .

PS. : Bodzio miałeś dzisiaj podniete że wbiłeś KD do 1.00 bo grales z 1-5 lvl ;D .

Opublikowano

gowno prawda kolego up niesa takie dobre dla sipa mi sie znii chujowo gralo wole desert kazdy padam szybko sie przeladowuje i tani ewentualnie jak ktos nieumie grac desertem to mp5k chyba ze woli beretki

Opublikowano

Cóż mp5k jest dla kogoś komu nie trzęsie się ręka jak niewiadomo kogo. No chyba że masz jakieś problemy z wycelowaniem wroga to wydaj więcej kasy na 2 beretty.

76561197995014005.png

Opublikowano

desert , albo mp5k ...Radze zakupu obu broni ...To zależy jak to lubi , jeden woli desert'a drugi mp5 ,a trzeci jeszcze co innego ...Sam najlepiej sprawdz czym będzie Ci się najlepiej grało ...Ale jak masz nie lepszą snipera niż psg to nawet nie radzę Ci grać takową postacią ...

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...