Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wierzchowce Kamer Mod

Walus323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wgrać sobie na metina wierzchowce. Mam KaMeR moda i chcę mieć i wierzchowce i kamer moda. Próbowałem zmieniac npclist ale albo cos zle robie albo czegos nie mam bo gdy zmienie horse_normal itd. na boar lion lub wolf to nawet kon mi sie nie wyswietla.

Piszcie jesli macie jakies rozwiazanie!

Z góry dzieki i pozdrawiam ;)

Opublikowano

te npc ze stronki od kamera nie działają.. zeby bylo widac wierzchowce na kamer modzie trzeba w root zrobic, ( root i npc ) mi Wilson wlasnie tez robil z rootem cos, i dzialalo, lecz formata mialem i pliki dead [*]

1377440917-U253647.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz na samej górze takie coś?

0	boar	boar
0	dog_god	dog_god
0	fire_tiger	fire_tiger
0	lion	lion

Jeśli nie, to client nie wie z jakiego folderu ma czytać teksturę a więc nie będziesz widział wierzchowców..

Aby to naprawić wystarczy, że dodasz to pod 0 horse2_normal horse2 (pamiętaj o zastąpieniu spacji tabami) i później pod 20109 horse2_master dodać to:

20110	boar
20111	dog_god
20112	fire_tiger
20113	lion

(jeśli masz inne ID wierzchowców to je zmień)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Czego? npclist.txt? Wierzchowców na kamer modzie? Nie używam tego, zresztą po co na własnym privku.. :huh:

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już wiem rozpkowywujemy root tu tytek i i zmieniamy w npclist.txt tak jak napisał Sunushi a potem pakujemy tak jak w tutku tylko że zamiast pakować "pakowanie" to pakujemy "RootPackGen" i spakowane wklejamy do pack i tyle.

EDIT

Nie działa i czy nie lepiej by było z klienta oryginalnego priva skopiować folder pack do moda?

graphic.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem na Pandoramt2, nawet zainstalowałem moda a potem wkleiłem cały folder "pack" z clienta do moda i dalej nie widze ;c

Lubie Cię! a Ty mnie? Klikaj! ;D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...