Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Kupić Za Punkty Playspan

Siema230

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra?

• premium gold 30days
      7
    • Premium Silver 30 days
      0
    • 800G1 i premke na 3 dni
      3
    • 1200G1
      1
    • Gold Premium 10 Days i 400G1
      0
    • premium bronze 30 days i 400G1
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim użytkownikom mam mały problem. Nie wiem co będzie najlepiej kupić mam 1400pkt na playspanie (mogę sobie dorobić więcej).

Mam jeszcze pytanka:

Ile promo sie dostaje z kupno gold 30days a za ile silver 30 days.

Czy jak kupie sobie premke 10days czy moge pisac o promocoda?

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Gold - 2 promo

Silver - 1 promo

Przy 10-days nie możesz.

Ja Ci polecam bronze`a i 400 g1c ewentualnie Golda, jeśli nie potrzebujesz nic z g1, tylko wystarczą Ci bronie p2p z itemshopu.

@Sraczka - nie wprowadzam. Trzeci raz kupiłem Bronze`a i trzeci raz mi piszą, że za bronza nie ma promo. Kupowałem silvera - dostałem 1 promo. n/c

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

Moim zdanie najlepiej było by kupić 800 g1 + gold premium 3dni ponieważ kiedy masz gold premium i 800 G1 to możesz kupować itemy za łączną kwotę 1000 G1.

Nie mam pojęcia co zrobić z pozostałymi Playspan poits może zostawić na gold premium 3 dni??

Jeśli masz 44000 dinarów to możesz kupić mp7a1 33000 dinarów + 6th slot changer 11000 dinarów + za G1 jakąć broń na 8th slot (zależy czy dla engeener czy dla medica) 800g1 + px o wartości 200 g1.

Jeśli nie masz zbyt dużo dinarów to możesz kupić 6th slot changer 11000 dinarów + za G1 mp7a1 (650) + px za 350 g1

A jeśli masz trochę więcej dinarów to radze kupić k1 /p90 /g36 C_D + changer 6th slot 11000 dinarów + jakąś broń na 8th slot za 800G1 (dla engeenera polecał bym scorpy gold a dla medica mp7 gold) + oczywiście px za 200 G1

Scorpów bym nie polecał kupować ponieważ nie miał byś supporta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

bronza i 400 g1 najbardziej się opyla moim zdaniem .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...