Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Matcom

Black Is Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie co wy jacyś pojebani jesteście????? Co to w ogóle za spam na PW.

Serwer to nie jest żadna ściema...

Wasze posty na pw niżej :

1.Ładna sciema z tym serwerem byla co zal mi ciebie hahhaa

2. Frajer z Ciebie.

I tym podobne...

Serwer będzie na nowy rok bo teraz dostawcy MATCOM nie mają dużego łącza... Po nowym roku będzie 140mb

Więc jeszcze sobie pogracie

Witam Serdecznie

<cenzura>na chwilę obecną prowadzimy negocjacje handlowe z naszym dostawcą internetu (powiększamy je do 140 megabitów) jak tylko bedziemy mieli tę prędkość to będziemy w stanie nawiązac współpracę. Przeanalizowaliśmy obecną sytuację z łączem i w tym mmomencie nie będziemy w stanie wygospodarować wolnych megabitów na działanie serwera gier. Wydaję mi się że nasz dostawca internetu zamówienie zrealizuje w okolicach świąt, więc nasze wspólne przedsięwzięcie będziemy mogli wprowadzić w życie z początkiem roku.

pozdrawiam

----- Original Message -----

From:<cenzura>i

To: <cenzura>

Sent: Thursday, December 09, 2010 5:03 PM

Subject: Servery Gier Online

czekam na Odpowiedz w sprawie severow, czy jest juz lacze i maszyna. Jestem gotowy odpalac serverey.

Wiadomość od MATCOM.

Na prawdę szkoda mi was tych spamerów...

Osama zamknij ten temat od razu jak tylko wejdziesz! :)

PS. nie pisać postów w temacie..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bannermatcomtest.gif

bannermixandmatcom.gif

Cabal MATCOM

Polski/English Serwer Cabal Online

Chcialbym serdecznie zaprosic do gry na Polskim Prywatnym serwerze Cabal MATCOM!

Witam serdecznie i zapraszam do gry na Cabal Matcom

:) przepraszam za przeciaganie

1. nowości dodane :

a) SMS donate

B) Bank transfer online

c) itemki dostepne z poza gry i www oddzielny shop dla x25 x500 x1500

2. Nowe skille nowa mapa nowe bosy

3. mogą wystepowac bledy w grze ale dosc szybko je likwiduje

4 Vote free get coins !!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jako pierwszy został opdalony server x25 - Online

server x500 - Offline

server x1500 - Offline

Link na WWW - www.cabal-matcom.wa.pl

Wszelkie pytanie i zgłoszenia kierujcie na czacie MATCOM serdecznie zapraszamy.

Sponsor i opiekun servera MATCOM tm. hosted by MATCOM www.matcom.com.pl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DODATKOWO!

*Drop Broni Lycanus !

*Nowe Bossy !

*Drop Broni oraz Setu SigMetal ! Epaulet Sigmetal !

*Nowe Pety oraz Kostiumy !

*Cabal Shop !

*Mozliwosc zmiany Nacji na WWW !

*Czeste Eventy ! (Nawet co tydzień)

I wiele wiele wiecej !!!

costumec.jpg

cabalver221011260031000.jpg

cabalver221012172332000.jpg

German_Dress_W.jpg

German_Dress_M.jpg

Opublikowano

Za niedługo na serwer, dojdzie Ah i wiele innych nowości na razie musicie poczekać na serwery. Będą częste eventy i różne inne ciekawe rzeczy. Na razie musimy uzbierać playersów. Więc dawajcie Vote.

Pozdrawiam [GM]

Kappa.

Opublikowano

a mam takie pytanko.Jest na serwerze x-trap?Bo jeśli jest to ja sobie nie pogram bo serwery z nim mi nie działają.

Edit:

Sprawdziłem i jednak jest x-trap.Czyli sobie nie pogram.A może wie ktoś co zrobić żeby móc zagrać na tym serwerze?

Bo x-trap się aktualizuje ,kiedy skończy to się wyłącza i gra się nie uruchamia

Opublikowano

Jeśli tak to daj Zgodność Systemu z Windows NT Service Pack 5 jeśli nie zadziała napisz na gg do mnie to coś będziemy kombinować moje gg to 7609047. Pozdrawiam.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

zrobiłem tak ale to nic nie dało.Odpalam cabalmain z zgodnością Windows NT SP5 i pisze " This program is not supported on this operation system"

A jak próbuję odpalić launchera to na dole z lewej mam napisane : Error cannot connect to the update server"

Co mam zrobić?

Opublikowano

Stworzyliście serwer to pomagajcie graczom, jeżeli nie to po prostu zamknę temat bo widzę, że nawet zagrać nie można...

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja ciągle czekam na pomoc ale jak widać nie mogę jej otrzymać .X-trap dla wielu osób jest problemem.Serwer wygląda świetnie tylko że pograć sobie nie można przez tego x-trapa.Mógłbym obejść to przez x-trap banish ale nie znam Startup argument serwera :P a w bypassy nie będę się bawił bo tak średnio mi to wychodzi.

Więc proszę zróbcie coś z tym.Na pewno wielu graczy by chciało zagrać na waszym serwerze ale nie może przez tego głupiego x-trapa.

Czekam na pomoc.

Opublikowano

Witam serdecznie pomoge wam odpalic clienta jak przeniose server jak narazie off zostal zakupiony nowy host i server

Szukam 1 ADMINA

Wymagania :

Znajomosc PHP pliki cabala SQL aplikacje, codowanie

3 GM :

Wymagania:

znajomosc gry cabal w stopniu perfect !

czas na poswiecanie czasu dla servera

6 GA

czekajcie na odpalenie servera . pozdrawiam

Opublikowano

Tu raczej potrzeba ostrej modernizacji serwera a niżeli nowego hosta... Jest mnóstwo bugów. Serwer został pierw postawiony, a dopiero później robiony... Zróbcie all i ponownie dopiero otwórzcie serwer, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie...

Opublikowano

I tak nic z tego nie wyjdzie biorac pod uwage fakt, ze oni postawili serwer, aby sobie porzadzic

znajomosc gry cabal w stopniu perfect !

Ta, sure, tutaj to sobie szukaj

Znajdziesz conajwyzej jakiegos 160lvla co uwaza, ze lvl = skill

Back in the day trollin' was somethin'

Opublikowano

Ten serwer był już planowany od dawna. Byłem na nim GM ale zrezygnowałem. Powód : Serwer przestał działać, i brak pomocy od admina.

Kappa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam na reaktywacje :D Hehe mam nadzieje że za niedługo będzie on line dla all. :D

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Jak będzie serwer online to niech gm do mnie napisze. Zamykam, żeby spamu nie było.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...