Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co przejdę 10 kroków to dostaje kicka... Nie wiem czemu, nigdy nie mialem z tym problemu. Zmniejszyłem opcje na low, a i tak nic nie pomogło. A to raczej nie wina kompa bo zawsze wszystko śmigało loozikiem na high opcjach ... O co może chodzić? Ah i taki mały refresh poprzedniego wątku - Wychodząc z samarkand dostaje errora.... Nie potrafię go rozczytać bo są krzaki. Potem nie mogę się nawet wlogować na postać bo ten sam kick, praktycznie od razu, po jako takim wygenerowaniu się obrazu ( jeszcze nawet nazwa miasta sie nie wyświetla, tylko początkowe kolory i zarysy i error). Nie wiem o co chodzi. Problem ten pojawia się tylko w momencie przekroczenia bramy samarkand... Reinstalowalem i wklejałem media pk2 z tematu maczugi.... więc nie wiem... Jakieś rozwiązania obu tych problemów?

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano

Maly refresh... Teraz to juz sie nie moge nawet do gry wlogowac.... Nawet na tym "dzialajacym charze". Po prostu loguje sie na postac, wyswietlaja sie pierwsze elementy, buch gra sie wylacza... Zenua

Opublikowano

A co takiego zmieniles? Nie wiem czemu to problem neta, jak nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem ;/