Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban Na Szybko

seba1298

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż się rozpiszę troche ;D ,ale nie wiem czy to w sprawie pomoże.

Trzy dni temu hackowałem więc dostałem bana ale raczej nie za hacki lecz za wyzwiska ponieważ odbanowali dzień później miej więcej o godzinie o której dzień wcześniej dostałem palpitacji serca z powodu bana ;D,a wcześniej robiłem reinstala więc osiągniecia zostały skasowane więc aby sie nie meczyc od nowa sciagnałem prestiz hacka w pliku ktory wsadza sie do folderu player oto on:http://www.mpcforum.pl/topic/252440-w-100-dzialajacy-lvl-hack-aiwnet/ lecz on nie ustawia statów i czasu gry między innymi więc ściagnąłem tego hacka niemieckiego:http://www.mpcforum.pl/topic/246381-prestige-hack-alteriwnet/ lecz nie chciał mi działać więc porobiłem bronie na klasy i zacząłem pykać z lekkim hackiem(no recoil i boxy i odlegosc przeciwnika i jego broń(gdyż otóż ponieważ nudziło mi się)),ale grałem nieszkodliwie i nikt sie nie skarzyl i aby nie dostac bana lamilem specjalnie.

Pograłem 2h i reszta nie istotna ;D.

Z powodu choroby wczoraj rano obudziłem się pełen szczęścia,że kolejny dzień nie muszę iść do szkoły i ponapierdziulam w mw2 lecz po przebudzeniu wlaczylem komputer posprawdzalem rozne bajery na necie i wlaczylem mw2 lecz pokazal sie niemily napis odrazu po wlaczeniu gry ;D

Próbowałem znów reinstalacji i sposób yellowvipera na ip i nie działało nic sposób vipera ciagle laczy z iwnetem i tak pół dnia z kolei sposób z wpisaniem swojego ip w alteriwnet.ini i wlaczeniu iwnetserver.exe podlacza do play online ale jak daje server list i na jakis kilkam to jest taki komunikat jakis dziwny http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/ab8331_2.jpg i tak samo przy wpisaniu ip 127.0.0.1 sposobu z adresem MAC nie próbowałem gdyż podobno nie działa i są potem problemy z XUID.

Proszę o szybka i konkretną pomoc:)

Pozdro

Opublikowano

Może to:

To jest ukryta treść, proszę

1) Usuń plik zone/english/mp_playlists.ff (lub w zone/polish)

2) Uruchom grę ponownie

Nie działa?

Upewnij się, że w pliku alteriwnet.cfg Webhost= jest ustawione na Webhost=auto

Wciąż nie działa?

Pobierz mp_playlists.ff stąd i wklej do zone/english.(lub zone/polish)

Opublikowano

Co masz do "mojego" hacka? Że nie ustawia on statów? (jako jedyny z testowanych przeze mnie działa...) Na aIW nie kontrolują ci ku*wa statów, żeby potem bany dawać -.-

Na marginesie: Przez co rozumiecie pojęcie "staty"? Staty = statystyki = ilość killów/dedów itp. Chyba tak, nie?

@Topic

Zamierzałem podać ów sposób, co @up :(

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ale ja coś mam do twojego hacka bardzo mi sie podoba,ale mówie że statów nie ustawia tylko więc nie stresuj sie ;D hack naprawde dobry ;p

Opublikowano

Przeinstaluj grę od nowa, powoli, po kolei, dokładnie tak jak w instrukcji na aIWnet.

Skorzystaj z sposobu zmiany MAC'a by YellowViper.

Zmiana XUID to najlepsze rozwiązanie i polecam każdemu przed rozpoczęciem gry wygenerować sobie nowy, inny od fabrycznego.

Zamiast używać iw_22.iwd Fix i każdorazowo restartować kompa można(już po zmianie MAC) usunąć z rejestru wartość NetworkAdress w kluczu od swojej sieciówki i odpalić grę.

peanut1.gif
Opublikowano

Sprawdziłem wszystkie te sposoby i nie działają. Musisz przeinstalować system na inny np. z win 7 na xp. Nie ma innego wyjścia. Ten sposób ze zmianą mac nie działa. Co to za sens zmienić mac a potem włączyć program iw22_fix który resetuje go i pozostaje taki jak przedtem? Jak tylko zmienisz mac to nie włączy ci się gra. To właśnie zrobili w tym update...