Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko od wczoraj zacząłem grać w tą gierkę i mam pytanie(poziom trudny) jaka postać jest taka wiecie lepsza w expie od pozostałych wiem wiem że tutaj się w pt itp że tutaj się leczy itp..Ale mi chodzi która się wyróżnia najlepiej od pozostałych odnośnie solo expienia.Jak już dasz odpowiedź chciałbym żebyś coś napisał wiecie takie podsumowanie bo jest ciekawy jaka to profesja..;P A właśnie i jak rozdawać do niej stary ;]

Pozdro i dzięki za udział.

Opublikowano

Bojownik chyba najlepiej expi solo staty możesz dawać w str full ale chyba najpopularniejszy build to 5 STR 2DEX ale nie jestem pewien może ktoś mnie poprawi, ja mam woja to osobiście dalem troche na poczatku w dex a teraz full str jade i lapisy do dex str i luc. Zreszta jest wiele tematów z objaśnieniem statów i opisem do czego sie nadają klasy.

To jest ukryta treść, proszę

w.w link Ci pomoże ale jest więcej takich poradników.

a tu warianty z buildami bardzo przydatne:

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

hej a ja mam takie pytanko tez dopiero zaczolem grac i chcialbym z jednej postaci przeniesc rzeczy i kase na druga jest taka mozliwosc i jak? obydwie postacie sa na tym samym koncie... a jezeli by nie byly na tym samym koncie to tez sie da?:P moze glupie ale sam nie wykminilem xD

Opublikowano

Magazynier znajdujący się w każdym mieście - bez problemowo przeniesiesz przedmioty. Jeśli chciałbyś aby kasa była na innej postaci, w stolicy kupujesz sztabki po 1kk (najpierw tyle musisz uzbierać oczywiście), wkładasz do magazynu, drugą postacią wyjmujesz i sprzedajesz u dowolnego NPC. Inny sposób to tak jak z przenoszeniem między kontami - potrzebny jest zaufany znajomy.

Gdybyś chciał przenosić przedmioty między kontami, potrzebujesz jakiegoś zaufanego znajomego który Ci pomoże.

Opublikowano

a jak bym chcial wyrocznia grac to w co dawac ?

Daj + To nic nie kosztuje

Ps.: zdejmijcie mi pare -- i dajcie plusa pliska bede wdzieczny i odwdziecze sie

Opublikowano

Spoko.

nokia6200, nie jest to odpowiedni temat, ale odpowiem Ci: Wyrka full WIS.

Opublikowano

hej a ja mam takie pytanko tez dopiero zaczolem grac i chcialbym z jednej postaci przeniesc rzeczy i kase na druga jest taka mozliwosc i jak? obydwie postacie sa na tym samym koncie... a jezeli by nie byly na tym samym koncie to tez sie da?:P moze glupie ale sam nie wykminilem xD

Jest to forum z cheatami więc takie rozwiązanie Ci przedstawiam, nie jest stwierdzone czy odpalanie 2 okien na raz jest 100% legalne ale da się.

dzięki w.w linkowi pobierzesz multihack, uruchomisz nim jak wiele okien z grą chcesz, dzięki temu możesz przez handel przekazywać normalnie przedmioty musisz zrobić drugie konto i postać którą będziesz przekazywał ale to już chyba logiczne jak to zrobić.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D