Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Auto Podnoszenie Yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jest takie coś, żeby podnosiło automatycznie tylko yangi, można było se tak ustawić na EM, ale on już płatny więc macie jakieś rozwiązanie, lub może coś takiego jest gdzieś na MPC ?

ja nie widziałem dlatego zwracam się do wam o pomoc, może ktoś by napisał takiego, albo gdzieś już ktoś zrobił :)

była to bardzo przydatna opcja :) z góry dzięki za pomoc, zapewne pomocna osoba dostanie plusik lub minus :)

EDIT.

Dziękuje za otwarcie topica :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

O cos takiego ci chodzi

Do pobrania z

http://autopot.host.sk/

A tu przeskanowalem virustotalem

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5c951feb11f1139e502ca24ec9398837403a3681f98188f99f729f0a334302f3-1275655716

Autopodnoszenie nie jest rewelacyjne bo ciagle naciska z i jak chcesz co napisac to musisz wylaczac autopodnoszenie ale z zyciem to dobra

sprawa.Na tej stronie jest wszystko opisane jak go uzywac Pozdrawiam

Opublikowano

A ja myślę, że można napisać auto podnoszenie z filtrem jak na EM2,

że np by można było by ustawić co ma podnosić a co nie, tak jak na EM2.

może by takie coś napisać nasz andrzej, w co wątpie :)

lecz nadzieja jest, jeżeli w ciągu 24h nikt mi nie pomoże, proszę zamknąć temacik :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Niestety nie ma czegoś takiego na osobne itemy, zbiera wszystko pokolei bo to zwykle wciskanie ''z''.

Czegoś takiego niema , bądź jest ale nie udostępnione . W EasyMetin2 jest taka opcja a co do samych yangów to tylko trzecia ręka , i jest ona wprowadzana na większości serwów gdyż można zniszczyć serwer wyrzucając yangi taskerem . Zamykam .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...