Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Do Wszystkich Którzy Chcą Zrobić Rosy Na Serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE DODAWAJCIE ZIELONYCH ROS!! To największa zbronia przeciwko klasom magicznym, a przedewszystkim i tak już poszkodowanych szamanek w dmgu, jakakolwiek może być!

Z pozoru wydawałoby się że taka Rosa 20% nic nie zmieni, ale BŁĄD!

Grając na pewnym serverze sprawdziłam jak one się mają z full absem na magie o to rezultaty:

Z rosą: (broń na 80 lvl 65% na ludzi, 220 int, kd 80%, 105% na woja, śmiech na sali...)

1202043806.jpg

bez:

1202044046.jpg

Zmniejsza dmg aż o połowe, to nie jest sprawiedliwe na żadnym serverze, bo nie wiadomo jaką bron byście zrobili i tak klasa magiczna będzie do tyłu, bo to tak jakby dodać w czymś dodatkowe 50% absu na szamanke/bma

Na dobrych niemieckich serverach rzadko co spotyka się rosy, właśnie z tego powodu.

Jeżeli zależy wam na balansacji klas, nie dodawajcie ich!

Dziękuję.

Opublikowano

no tak, magiczne musza byc pro bo ciezko sie nimi gra! posluchaj sam siebie. wybrales sobie taka profesje to nie marudz, kazdy ma swoje abs to tak jakby napisac do admina ze bony 15% na 2reke i miecze to za duzo, trzeba zmiejszyc do 10 bo to zmiejsza dmg o powole

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

To że ty grasz wojem to nie znaczy że ja będę nim też grała.

W ogóle co do za porównanie do absu na miecze, halo słuchasz mnie? Rosy zmniejszają dmg aż o połowe! Dmg klas magicznych w tym momencie nawet nie jest 2 razy słabszy od np woja, tylko raczej 3 razy słabszy!

Aha i jestem kobietą! -_-

Opublikowano

Taaaak, a wtedy na bma też rosek ni ma -.- . Jak ci się nie podoba że szaman za słaby to graj BMem, bedziesz kosic w pvp tyle ode mnie .

Opublikowano

Bm właśnie też ma do tyłu i też nie jest taki super z tymi rosami, ta zasada tyczy się tak samo bma jak i szamanki.

Podejrzewam że nawet nigdy nie mieliście tych dwóch postaci na koncie, więc jakim prawem udzielacie się na ten temat, proszę was bardzo?

Opublikowano

Dziewczyna ma rację przecież, ale widze że niektórym dzieciom mały móżdzek nie pozwala zrozumieć tego co napisała, szkoda was.

Adminom serverów powinno zależeć na balansacji, inaczej to nie admin a zwykły kretyn. pozdro

Opublikowano

No ja was nie rozumiem... wy chcecie mieć postać do wszystkiego? Ja gram WP najczęściej, w pvp jakoś nie kosze ale jest fajnie. Co mam teraz prosić adminów serva żeby zwiększyli dmg z palucha? Albo żeby zbroja dla sury miała bonus na ludzi? Ooo a najlepiej niech dadzą rosy co zwiększają dmg skilli o 500% to będe kox.

Jak załatwiasz to z rosami to dla mnie też coś weź " bo to jest nie fer że wojownik jest silny w walce a szamanka i WP nie ;(((((( "

Ps. Myślisz że ten wojo by ci zapakował 30k jeśli byś zrobiła eq i nalykała się potek? ...

Pss. Jak się lubi jakąś postać to z wszystkimi jej wadami i zaletami, jak się tego nie akceptuje to się przestaje grać w metina/zmienia postać na inną, prawda że proste ? :)

Opublikowano

No ja was nie rozumiem... wy chcecie mieć postać do wszystkiego? Ja gram WP najczęściej, w pvp jakoś nie kosze ale jest fajnie. Co mam teraz prosić adminów serva żeby zwiększyli dmg z palucha? Albo żeby zbroja dla sury miała bonus na ludzi? Ooo a najlepiej niech dadzą rosy co zwiększają dmg skilli o 500% to będe kox.

Jak załatwiasz to z rosami to dla mnie też coś weź " bo to jest nie fer że wojownik jest silny w walce a szamanka i WP nie ;(((((( "

Ps. Myślisz że ten wojo by ci zapakował 30k jeśli byś zrobiła eq i nalykała się potek? ...

Pss. Jak się lubi jakąś postać to z wszystkimi jej wadami i zaletami, jak się tego nie akceptuje to się przestaje grać w metina/zmienia postać na inną, prawda że proste ? :)

Grałam na multum serverów bez ros i każdy kto się odpowiednio na mnie przygotował potrafił mnie pokonać. Teraz gdy się pojawiły rosy zielone nie mam najmniejszych szans szamanką w pvp i nie ważne czy na serverze są bronie 600 dmgu czy 6/7 int czy kd 80%. Fajnie, nie dość że najtrudniejsza klasa to najsłabsza i to ma być fair? To może niech się pojawią bony w tarczy 50% na sure/ninje/woja, to to samo co ta rosa przecież...

Pograjcie sobie szamanką na takim serverze to zobaczycie o co mi chodzi.