Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Vs Bośnia I Hercegowina

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Selekcjoner reprezentacji narodowej Franciszek Smuda powołał 18 piłkarzy występujących w polskich klubach na zgrupowanie w Turcji, podczas którego 10 grudnia rozegrany zostanie mecz towarzyski z Bośnią i Hercegowiną.

Polska reprezentacja jest 71 w rankingu fifa a Bośnia zaś zajmuje 51 miejsce.

Jak wy obstawiacie? Kto wygra?

Czy Polska reprezentacja znowu się przełamie jak w Meczu na Bułgarskiej w Poznaniu przeciwko WKS'owi?

Zapraszam do oglądania meczu już dziś o godzinie 20:25 na kanale TVP1!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Minimum 2:0 dla Bośni i Hercegowiny.

Bez obrazy dla Wybrzeża Kości Słoniowej, ale wygrać z ludźmi, którzy niedawno wyszli z buszu to nie problem.

Ten post nie ma zamiaru obrażać Wybrzeża Kości Słoniowej!

Opublikowano

Polska daje dupy i będzie dawać myślę ,że przegra

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

3:0 dla bośni

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Legenda
Opublikowano

Przerwa w meczu a już 1:1,

na początku obstawiałem 3:2 dla PL, ale chyba się to nie spełni.

7' [0 - 1] P. Brozek

23' [1 - 1] Subasic

Opublikowano

I po meczu.

Końcowy wynik: 2-2.

Liczyłem na wygraną, ale i tak ładnie grali :)

Co sądzicie o grze naszych i przeciwników? 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Gra obu drużyn dość wyrównana, polacy jak zwykle zamulali akcje, i mieli więcej szans bramkowych niż bośnia. Mecz nie nudny ale na słabym poziomie

Opublikowano

Gra obu drużyn dość wyrównana, polacy jak zwykle zamulali akcje, i mieli więcej szans bramkowych niż bośnia. Mecz nie nudny ale na słabym poziomie

Kurr .. Wyprzedziłeś mnię ... Ogólnie ... Mieli tyle akcji do wykorzystania ,a tak mało wyobraźni ... Ogólnie dobry mecz .

Opublikowano

Po naszych że tak nazwę "PIŁKARZACH" nie mamy czego chcieć więcej

Jak zremisują to powinniśmy się cieszyć ;)

Nasza "REPREZENTACJA" może wygrać jedynie z krajami tz. "trzeciego świata" ;) ( i to nie zawsze )

Za dużo Im płacą za to bieganie i kopanie piłki i to chyba tak na Nich działa :)

Mają to w dupie wiedzą że i tak czy wygrają czy dostaną w dupę ( to drugie częściej ) ładna sumka znajdzie się na Ich koncie :)

Wolą zachować siły by grać lepiej w Swoich klubach ,a nie tracić siłę na Reprezentacje .Z wiadomych względów : tam od nich wymagają umiejętności jak nie kontrakt się kończy i wypad ,a w reprezentacji nie mają kogo innego powołać :) Smuda powinien dawno powołać się do dymisji :) Piłkarze tyle razy dostają w dupie jakoś , Smudy nie odwołają ,a np. Polscy siatkarze nie poszło Im na ms. Świata Trener od razy out :) Niesprawiedliwe.......

Takie moje skromne zdanie :)

Pozdro

Opublikowano

Najlepsze to , ze wogule ani razu nie widziałem kibiców Bośni . xDD

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...