Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Robmt2[Pl][Hamachi]

TheRoberto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje wszystkim osobą za gre.Serwer OFF bo kazde dziecko jechalo na 1hit killer , to powiedzcie po co taka gra.Być moze kiedyś wlącze jeszcze.Lecz jak narazie niemam takiego zamiaru.Myślałem że polskie spoleczeństwo jest normalniejsze.

15121287.jpg
Opublikowano

no szkoda ze juz serwer off na sieci wczoraj pisales ze bedzie dzis on a tak w ogole to sie banuje takie "dzieci" (bo nie kazdy jest wystarczy ze sie jest nie normalnym) i problem z glowy a na serwerze bylo tyle bugow i tych hackerow ze masakra praktycznie wiekszosc serwa kase mozna bylo tak latwo zarobic na tych bugach i kazdy je widzial a ty nic nie robiles i nawet nie chciales dac po resie handlarzy i sury potem dodales handlarzy ale surki nie chcialo Ci sie mowilam w grze ze id jest /m 20091 a ty nie zwracales na to uwagi i to sa te minusy ze ty zabardzo nie przejmujesz sie serwerem rozumiem ze ty tez masz swoje sprawy no ale jak chcesz stawic serwer powinienes miec na niego czas i na ulepszenie go i sie nim zajmowac bo akurat nie zabardzo to robiles i to mi sie nie podobalo a tak w ogole @ByGula jak Ci sie nie podoba to napisz dla czego bo za takie wypowiedzi powinno byc 10% ostrzezen (jak dla mnie poniewaz to jest nabijanie postow) noi to na tyle chciala bym zebys to poprawil a potem zajmowal sie serwerem (doradzam ale nie zmuszam) poniewaz sie nie da grac z bugami i hackerami i nie raz bez handlarzy itp

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...