Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powodzenia, prostrzych się nie chce nikomu dekodować a ty jeszcze chcesz by rozpoznawał działanie i właściwie podawał wynik

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem, nic nie wnosisz do tematu.

"Jaki koszt za taki skrypt i szacowany czas realizacji." - to magiczne zdanie zmienia postać rzeczy. Wszystkie kurwy chcą za darmo, a ten przynajmniej płaci. Szkoda, że nie znam JS ;)

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

a ty co wnosisz praktycznie więcej niż nic , w JS takiej aplikacji nie zrobisz tak łatwo w Javie prędzej ( są takie ale działające na komputerze a nie na serwerze )

zaznaczyłem tylko że są aplikacje , dekodery jednak w związku ze złozonością sposobu dekodowania nie są zbyt popularne jeśli chodzi o wykonanie takiej aplikacji zwłaszcza działającej na serwerze i wykonanej w JS .

w dziale Autoit kiedyś był temat związany z dekodowaniem captcha i tam warto poszukac

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Coś takiego dało by się zrobić w bardzo wielu językach - podejrzewam, że w js także. Ja nic nie wnoszę do tematu, bo tylko zwracam Ci uwagę.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

hmm ciekawe , JS z wbudowanymi opcjami skanowania i rozpoznawania tekstu ( OCR ) , jeszcze tego nie spotkałem

jeżeli ktoś zna się na programowaniu moze użyć bibliotek do deszyfracji zawartych w JDownloader , open source , jest przynajmniej od czegoś zacząć

polecam tez stronke : http://caca.zoy.org/wiki/PWNtcha

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja też nie, bo nie programuję w js.

Coś takiego dało by się zrobić w bardzo wielu językach - podejrzewam, że w js także.

Jeżeli masz wątpliwości co do mojej wypowiedzi, to przeczytaj jeszcze raz pogrubione słowo, ew. poszukaj w google co ono oznacza.

Opublikowano

są aplikacje używające java skryptu do dekodowania oparte o zastosowanie implementacji kodu sieci neuronowych w kodzie JS ale głównym silnikiem OCR jest aplikacja działająca pod Canvas ( co już niedługo powinno być stosowane według nowej specyfikacji HTML5 , w aktualnej jeszcze nie ma obsługi )

jednak objęte sa prawami autorskimi , należało by znajść osoby potrafiące i znające wszystkie zagadnienia w celu połączenia wszystkiego w całość i napisania od nowa kodu , jak widać koszty zrobienia takiego skryptu oraz czas na to przeznaczony były by dość duże

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...