Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Heartlongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prozbe do jakiegos dobrego gracza na tym serwerze. Moglby ktos napisac taki mini-tut co gdzie dropi ? Tam graja sami Włosi i zaden po angielsku nie rozumie ;/ Za pomoc beda +

Opublikowano

A dałbyś mi Link do tego serwera ?

Chcialbym Zagrać

Al na każdym serwie dropi to sama przeważnie

Chyba ze jakies szkatułki czy coś

95986687546687315738.png

ZBIERAM -

Opublikowano

To jest Włoski serwer. Polskie ip zablokowane ale da sie zarejestrowac przez program AOL 9.5. Jest tam w chooooj nowych broni i zbroi. Nowe mapy, handlarze, przedmioty. Jest V3 lochu pajakow... mam 73 lvl i nie wiem gdzie dropi jakas bron na 65. Rozwalilem z 10 metkow w lesie i nic ;/ Jest jeden problem. Trzeba grac przez Clienta bo nie da sie przez spol bo ip blokniete. Jest duzo nowych NPC co daja questy ale nie wiem jak je zrobic bo wloskiego niestety nie ogarniam ;/

http://www.mpcforum.pl/topic/251468-tutorialitnew-private-serwer-heartlongju-top-1-server-we-wloszech/ - tut do reje ale musisz ip zmienic.

Opublikowano

mmm rejstruje sie cos czuje ze fajny serverek ;p

a tak miedzy nami to juz chyba kazde panstwo w ktorym mozna sie spodziewac jakies priv serva metka czy innej gry to blokuja IP polskie poniewaz polacy juz zje...ali kazdy priv oprocz tych ktore maja Bash_Panel to leca na inne privy bo sa o wiele lepsze od polskich dla niektorych i chca tez je zniszczyc

banner.gif

Opublikowano

Taa. Myslisz ze dlaczego te wszystkie fajne serwery padaja ? Bo jacys amerykanie czy tam inni Turcy graja sobie kilka dni na lvl. A ty wpadnie polak z DMG i 1-hitem i ma to samo w godzine ... Wszyscy polacy cisna na cheatach... I chyba tylko polacy... Dlatego Polska ma blokniete ip. A co do serwera to zapraszam do CHUNIO ;]

Opublikowano

Koleś , wiadomo !

Polak - taniej kupie drozej sprzedam ,to na cheatach zaczne nawalać :D

Polacy to są mistrzowie ,koksy ! Dlatego nikt z nami nie zadziera :D

Aby zagrać pobierz program:AOL 9.5

Mapy:Zombie(Na cleintcie) V3 Loch Pająków ,V1,2 -i niedługo 3 grota

Drop:Jak z Pl'a,w grocie by pl

IS:Nie mam pojęcia

Exp:W miare dobry ,ale po 70 cięzko się wbija

Yang:Cienko ! :D A co za tym idzie łądne ceny w tobołkach porozstawianymch w m1 jest

Moby:Są dodane nowe

Bronie:NIe wiem własnie teraz czy są epiki .. hmm ale 80+ są .. nie mówcie że nie bo sam mam syrka +7 tam :D

I to tyle chyba :) Serwer ,sam z siebie -odradzam .. Cięzko sie porozumieć

Bo to Włośzaki są ... angielski - null . większośc dzieci tam gra więc nie ma sie co dziwić

Z reje Jest dużo zamieszania ..