Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod4[Problem Multi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu zmieniłem karte graficzną na geforce gt 240 i od kilku dni nie działa mi cod4 a zwłasza multi normalnie wchodze na serw i wybieram strone to gra mi się zacina i są kolorowe obrazy w grze:( Wcześniej miałem karte 9600 chyba i wszystko działało w porządku. PRosze o pomoc ;D Mam jeszcze jedno pytanie jaka karta graficzna jest lepsza geforce 9600 czy gt 240?

Opublikowano

To samo mam w Cod MW 2 sa takie kolorowe obrazki , karta graficzna nie ogarnia gry mnie mowil tak informatyk z MW2 to samo miałem włoz sobie 9600 spowrotem to powinno dzialac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To samo mam w Cod MW 2 sa takie kolorowe obrazki , karta graficzna nie ogarnia gry mnie mowil tak informatyk z MW2 to samo miałem włoz sobie 9600 spowrotem to powinno dzialac

Tylko że niestety spaliła mi się tamta karta ;D

Opublikowano

nowe stery

mi 7950 zawiodlo bo raz walnelem print screena i dziala normalnie ale jak celuje prawym to juz ekran miga na kolorowo (nie caly tylko elementy)

new stery i dziala idealnie

6rlpEiq.gif

Opublikowano

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Sprawdź czy ci wejdzie na tym a jak nie to zrob reinstalla gry

hm, od kiedy zmieniłem karte graficzną na to gówno nie działa mi youutube tzn.

Wchodze sobie na youtube odwarzam muzykę i po 1 minucie komputer się zawiesza a pózniej jak poczekam to się robi cały ekran niebieski(mam windows xp)

i nie wiem co mam zrobić z tym:*D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...