Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Przez J... Wate Z Pałeczki Do Czyszczenia Uszów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak wyjąć wate z ucha bo mi z pałeczki wyleciała do czyszczenia uszów i to dosyć głęboko jeśli wepchne głębiej to strace słuch bo uszkodzi bembenek co zrobić ?

Opublikowano

Nic nie stracisz :P Spokojnie. Niech ktoś Ci wyjmie wykałaczką albo czymś podobnym do tego :) Jak to mały kawałek to zrób płukanke wodą :)

PS. Pałeczki są niezdrowe ! Bo spora część woskowiny zostaje w ten sposób wpychana dalej do kanału. Odkłada się, robią się tzw. korki. Lepiej przepłukać wodą. Tak na przyszłość.

f.png

Opublikowano

Najlpeiej idź do laryngologa.A słuchu nie stracisz bo niektórym nacinali błonę bębękową i nic się im nie stało.

Opublikowano

Hahaa jak to przeczytałem to prawie z krzesła spadłem JAK TYŚ TO CHŁOPIE ZROBIŁ? poproś mamę niech Ci jakąś wykałaczką wyjmie. I pozdrów ode mnie ją! :)

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

do uchologa ić

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Najlepiej idź do laryngologa, Bądź wyjmij wykałaczką lub pęsetą. Słuchu nie stracisz o to się nie boj :) ale na przyszłość nie polecam patyczków do uszu :)

2w3xmwh.gif

­

Opublikowano

Fifolski ma rację! Czytajcie to co na tych rypanych patyczkach jest napisane " Nie stosować do oka, ucha, nosa ". Ja przez te narzędzie zagłady uszkodziłem uszy, a wcale głęboko nie wsadzałem tych badyli. Poszedłem do lekarza i mnie lekarz opierdzielił, że nie umiem czytać -.- I mam uszkodzone uszy i zapalenie uszu :D i tydzien bez szkoły, ale jaki ból <.<

09071535498836998897.png

Opublikowano

hahahah wkładanie wykałaczek/pęset do ucha hihhiihih :D

Drogie dzieciaczki, nie wiem czy was nikt nie poinformował, ale wkładanie do uszu ( oraz innych otworów ciała ) ostro zakończonych narzędzi jest bardzo niebezpiecznie, coś sobie przebijecie i wuala.

Jak masz dziewczyne to niech ci to wyssa języczkiem ;*

Opublikowano

Z takimi tematami to na samosie..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ja bym spróbował wyjąć pensetą lub, zeby ktoś Ci to wyją :)A jak będzie już krytycznie to lekarz ...

1325607230-U48159.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Albo strzykawką (bez igły) z wodą prysnąć albo pensentą wyjąć, co za problem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Co do mycia uszu - myć normalnie, jak chcesz wyczyścić w środku to nalej tam wody, (np pod prysznicem) zrobi swoje, wypadnie i uszko czyste. Co do mydła - u niektórych powoduje łuszczenie się naskórka, dlatego nie polecam stosować za często.

Czytałem że ktoś polecał wysysanie - jak chcesz stracić słuch to jest to dobry sposób. Nic tak nie działa na pękanie błony jak ciśnienie (no są wyjątki ale to inne błony ;) )

BTW. Uwielbiam takie życiowe tematy. Czuje się wtedy jak ojciec, który odpowiada na pytania 5 letniego dziecka.

f.png

Opublikowano

@Up

(ostatnia linijka posta)

Gdyby nie czejsc z ojcem to czulbys sie tak, jak byloby w rzeczywistosci

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...