Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet

pin3t3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie ALterIWnet i grania przez niego prywatnych meczów ze znajomymi. Tak jak już wcześniej napisałem; czy jest jakiś sposób aby z przyjaciółmi zagrać przez Iwnet prywatny mecz jak na oryginalnym CoD'ie? Jeśli tak to proszę o tut albo jakiś pomysł. Mam nadzieję że znajdzie się pytanie na moją odpowiedź z góry dziękuję.

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Opublikowano

Na alterIWnecie ze Steam'em? Zapomnij! Chyba, że... Jeśli masz na kompie także wersje Steam, możesz użyć Liberationa do grania prywatnych meczy na zbanowanej wersji. Ale tylko prywatnych.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Szukałem trochę o tym liberationie ale z grubsza nie mam pojęcia o co come on. Mógł bi Mi ktoś wysłać jakiś tut do tego programu? A i tak w ogóle wielkie dzięki za pomoc.

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Opublikowano

Mozesz grac bez uzywania zadnych steam'ow . Poprostu wchodzis na twojeip.pl dajesz ip kolegom w grze bierzesz prywatny mecz czekasz w lobby oni sie łącza a ty uruchamiasz mapke i wszystko w tym temacie ja tak gram codziennie . a te ip co im podasz to oni musza wspiac w consoli cod'a 'connect (i ip) " i bez tych znaczkow (')

Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc z dołączaniem do znajomych bardzo mi się to przyda. Proszę o zamknięcie tematu problem został rozwiązany. Jeszcze raz wielkie THX za pomoc :)

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Opublikowano

a czy wszystkie bronie będą dostępne wszystkie bronie czy tylko te początkowe

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Ku*wa. Jak mnie wku*wia taka bezczelność i zerowa wiedza w danej sprawie jak ta.

@Denyero

Napisałem, jak można grac na Steam, a nie... Nie wiem jak ty to zrozumiałeś... W każdym razie: nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Na prośbę zamykam:)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...