Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Non stop minimalizacja :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam zajebiscie wkurwiający problem :blink: Wkurwia mnie to, że non stop np. jak gram minimalizuje mi sie gra :/. Albo jak grzebie w necie to przegladarka tak jakby nie była na wierzchu tylko jest '2 planowa'. (Robi mi sie siwy pasek, i np nie moge przewijać rolką strony ani pisać, muszę na nia kliknąć i dopiero wtedy :angry:) Zajebiście mnie to wkurwia więc proszę o pomoc :)

P.S Przepraszam wszystkich za wyrażenia ale już nie mogę ... :angry:

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano

@UP

xD jaki spam:D:D

Ale jemu się tez np otworzy sobie przeglądarkę google i to mu tez się minimalizuje wiec to nie wina gg lub skype^^

Ja też mam tak w Fifie jak mam wlaczone gg to ktos jest dostepny i ja przez przypadek nacisnę na powiadomienie i mi minimalizuje:/

A co do tematu to nie wiem:/

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano
@UP

xD jaki spam:D:D

Ale jemu się tez np otworzy sobie przeglądarkę google i to mu tez się minimalizuje wiec to nie wina gg lub skype^^

Ja też mam tak w Fifie jak mam wlaczone gg to ktos jest dostepny i ja przez przypadek nacisnę na powiadomienie i mi minimalizuje:/

A co do tematu to nie wiem:/

Tak to ma raczej każdy :). Mówię teraz np. o metinie2. Inne gry, programy, a nawet Moj Komputer tak samo. Zauważyłem, że jak notorycznie klikam myszka to sie rzadziej minimalizuje. :D Ale nie wyrabiam tak :D :P

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam topic, bo nikt mi nie pomógł :P I wpadłem na pewien pomysł ... A mianowicie: czy to może być skutkiem działania jakiegoś programu robiącego zrzuty ekranu? Bo mam małe problemy z prawem :P I do tego mam paru nieprzyjemnych członków rodziny <_< Którzy czasami siedzą na moim kompie :P

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Opublikowano

To nie jest przyczyna progamu robiacego zrzuty ekranu (ani innego programu szpiegujacego) To poprostu wina microsoftu i za***anego windowsa Xp, BO WSZYSTKO CZEGO SIE DOTKNIE MICROSOFT... TO SPIERD*LI.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Może to głupie ale ja miałem tak , że nie posprzątałem syfu na stole i jak odpalałem kompa do esc był wciśnięty i nic nie mogłem zrobić. Sprawdz czy sam nie wciskasz guzika do minimalizacji , przeskanuj kompa , i to ciekawe sprawdź kod klawiszy i zobacz czy nie masz remote-stystem. Poco kod? Kiedyś koleś od infy pokazał nam jaki klawisz ma jaki kod ( sami musieliśmy w C++ to napisać ) i można sprawdzić co robiłeś , a remote-system mówi sam za siebie.