Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam dobrej książki asm, ale właściwie to bardziej mi zależy na pełnym opisie poleceń (instrukcji typu MOV, CMP itp. itd.) niż na kursie w jakimś języku HLA.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Podobno Art of Assembly jest dobre. W google ostatnio wyszperałem i pobrałem przetłumaczoną na polski wersję - Ty też powinieneś sobie poradzić.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Dzięki zobacze, znalazłem też "Asembler dla procesorow Intel Vademecum profesjonalisty" jest w nim dużo opisanych poleceń :]

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Jak masz fajne ebooki to wrzuć, jeżeli nie koliduje z regulaminem. A jak koliduje to daj na pv ;) N1ghtmare polecał mi też tutoriale gynvaelda coldwind'a.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Wie ktoś gdzie mogę kupić książkę: Asembler dla procesorow Intel Vademecum profesjonalisty?

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ja bym przeszukał allegro, bo tam książki zdarzało mi się kupować 2 razy taniej - w dobrym stanie rzecz jasna.

Opublikowano

Niestety - wszędzie gdzie patrzyłem jest niedostępna, na helion też. Chyba pozostanie mi jak zwykle po angielsku coś znaleźć :rolleyes:

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Bo znajduje się tam pełny opis rozkazów Asm'a. Anyway dzięki za link

kwoh2cmd.png

• Dodaj nową pozycję...