Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram sobie dzisiaj w WarRocka i pierwszy raz spotkalem sie z dziwnym famasem.Jeden kolega mial famasa z flaga francji a drugi z flaga Hiszpani i nie wiem co to jest. Gdzie mozna cos takiego nabyc ? Z jakiej to okazji ?

Opublikowano

Wejdz na stronę głowną warrocka gamersfirst i zakladke rynek, potem warrock i masz famasiki dodane bez okazji bo pewnie k2 nie ma juz co sellac

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Famasiki jak famasiki : ) Możesz je kupić za G1. Kosztują bodajże 650G1.

Te ostatnie możesz kupić za pomocą PaySafeCard lub nabić za pomocą programu do zmiany IP.

To jest ukryta treść, proszę

Wybierasz WR a, potem store i szukasz.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A jak mozna te G1 doladowac ? Czy moge SMS ?

A i czy jak kupie sobie premium bronz na 10 dni i kupie np.5 razy famasa na 30 dni i skonczy mi sie premka to bede mial go na te 150 dni ?

"Te ostatnie możesz kupić za pomocą PaySafeCard lub nabić za pomocą programu do zmiany IP."

nie rozumie ^^

Opublikowano

W zwykłym sklepie.. Np. w Kolporterze zawsze mają. Ogólnie musisz się trochę nachodzić po sklepach gdzie mają te maszynki do drukowania doładowań.

W którymś na pewno będzie się dało kupić.

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Lol nie odp na jego pytania a więc wejdź na warrock.net wbij na store i masz tam famasy z flagami możesz za smsy doładować wejdź więc w gamer <~ jakoś tak chyba i tam po prawej stronie kliknij earn g1 credits wbij na allOpass wybierz ile chcesz i postępuj z instrukcją radze kupywać setki - np 135 g1 6 razy pozdro i życzę powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...