Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

flagowanie

lacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP CO ty Pitolisz?

Jakoś Kazuya zmniejszyło z 74 na 38 chyba

Opublikowano

A po co mieli by mu zmniejszać do 1lvl skoro mógłby sobie załozyć nowe kotno. To zmniejszyli do 38 lvl. Bo do 1 lvl by było perfidne. A i nie tylko zmniejszają lvl tylko też banują. Flagowanie i Killowanie jest zabronione.

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

Było kiedyś zmniejszanie o połowę. Niedawno był news, że zmniejszają do 1.

@down

Eeee tam...nie masz za co ;>

Ja tak się bawiłem z niemcami xD bali się mnie ;d

Opublikowano

@Up a to przepraszam =)

Ja jeszcze zyje z tym zmniejszaniem lvl =)

@Off TOp:Fajny KAwał zrobiłem , odpalilem cheata z GM MODe i wbiłem na conquest.Powiedziałem ,że mają bana ,a koleś mówił ,żebym nie dał im bana i dał mi gold 24 h <lol2>

Opublikowano

mialem 18 lv gold (+retail ai_aw) podbijalem sobie kd zadowolony klade sie spac a rano jak sie loguje mam 1 lv golda wszystko na swoim miejscu tylko 1exp i 1lv bronie zostaly dinary tez... a i dorzuce jeszcze za dinary tez obnizaja... pozdr

Opublikowano

Gra na Dinary, a Gra na Flagi to wielka różnica

Tłumaczenie:

Gra na Dinary = Grasz 1v1 na PW Roomie (najlepiej) i jedna osoba plantuje bombę, a druga rozbraja... ((masz EXP-a i Dinar-y))

Gra na Flagi = Grasz 2v2 lub 4v4 na PW Roomie (najlepiej) i NIU stoi przy bocznych flagach, a Derberan idzie na środkową i jeszcze jeden z NIU idzie do środkowej i odsuwamy, przysuwamy się i tak w kółko nabijamy flagi ((Za to jest +1lvl, a kary od nowa gra 1lvl, ale jak umiesz grać dyskretnie i nie piszesz na chat-cie, że "kto gra na flagi, czy tam dinary" to masz szanse ((najlepiej popytać się na tym forum, ale na PW, żeby nie było spamu)).

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Tłumaczenie:

Gra na Flagi = Grasz 2v2 lub 4v4 na PW Roomie (najlepiej) i NIU stoi przy bocznych flagach, a Derberan idzie na środkową i jeszcze jeden z NIU idzie do środkowej i odsuwamy, przysuwamy się i tak w kółko nabijamy flagi ((Za to jest +1lvl, a kary od nowa gra 1lvl, ale jak umiesz grać dyskretnie i nie piszesz na chat-cie, że "kto gra na flagi, czy tam dinary" to masz szanse ((najlepiej popytać się na tym forum, ale na PW, żeby nie było spamu)).

nie zgodze sie ze 2v2 bo ja grywam 1v1 i jeden idze do srodkowej flagi zgarnia ja, i idze do swojej bazy, przeciwnik przychodzi do jego bazy i siedza przy fladze w bazie i flagi nalatuja, pozniej zeby skonczyc, jak derberan ma srodkowa flage to on gdzies ucieka, lub wsiada do/na pojazd, NIU biegnie i zgarnia srodkowa flage i koniec, i masz %, aha ja jakos pisze na chacie "kto gra na flagi mam promo" i jakos mi lvl nie zmiejszyli,

Opublikowano
Tłumaczenie:

nie zgodze sie ze 2v2 bo ja grywam 1v1 i jeden idze do srodkowej flagi zgarnia ja, i idze do swojej bazy, przeciwnik przychodzi do jego bazy i siedza przy fladze w bazie i flagi nalatuja, pozniej zeby skonczyc, jak derberan ma srodkowa flage to on gdzies ucieka, lub wsiada do/na pojazd, NIU biegnie i zgarnia srodkowa flage i koniec, i masz %, aha ja jakos pisze na chacie "kto gra na flagi mam promo" i jakos mi lvl nie zmiejszyli,

Wiesz zawsze mogą to zrobić

Tak grasz 1v1 ale potem przejmujesz srodek i musisz czekac az bedzie koniec czasu w prawym gornym rogu.

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Patrz kiedy to było napisane 0_o .

A tak na marginesie to wszystko masz napisane wyżej ...

317i5vt.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...