Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nowość Na Serwerach Od Gf Już Jest !

Brzydal007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dzisiaj została dodana nowość na serwery od GF.

[Feature] Szept z GM

Tekst pisany przez prawdziwego GM (szept) będzie wyświetlany na pomarańczowo. Dodatkowo, w oknie z szeptem z GM pojawiać się będzie symbol GM.

Przykład : gm_whisper.jpg

kdq1pt.png

Opublikowano

Tiaa... Przeciez tylko noobki uwierza ze ktos podszywa sie pod GM... I taki noobek zostanie okradziony.

Ten tekst pomaranczowy nic nie zmienia, noobek nie bedzie wiedzial ze wszedl jakis update i ze GM inaczej pisze.

Opublikowano

Thx, + leci

Dobrze ze nie bedzie podszywania....

Juz na US widzialem jak koles mial nick:

IGAITorana

Napisalem do niego: Dear GM, Please, Give me Good Items +9

A on: Give me ID and Password

Pewnie pisałem z polakiem ^^

Opublikowano

Ehm , dla mnie to bezsensowny bajer . I tak jesli jakies dziecko ma 9 - 11 lat ( jest sporo takich na PL ) to i tak da sie zrobic w konia na " Podaj login i haslo a dam ci itemki "

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

tylko teraz jak takie coś zrobić, może ktoś wie, aby na własnym serwie takie coś było ?

o znaczek GM tylko jak pisze do ciebie GM i o kolorowy tekst :)

może Bambus lub Sui się na ten temat wypowie :P

@Down

skopiuj sobie root i locale z nowego klienta i już

dzięki, nawet na to nie wpadłem :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

ouu czego to gf nie wymysli ; > :D

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Specjalista
Opublikowano

Wszystko co oni wymysla zaraz bedzie na serwerach prywatnych xD

Takie cos moze byc fajne ;D Niektore osoby ktore nie zagladaja na forum Metina PL sie chociaz dowiedza ;D

1365526782-U231645.png

Opublikowano

tylko teraz jak takie coś zrobić, może ktoś wie, aby na własnym serwie takie coś było ?

o znaczek GM tylko jak pisze do ciebie GM i o kolorowy tekst :)

może Bambus lub Sui się na ten temat wypowie :P

skopiuj sobie root i locale z nowego klienta i już

Opublikowano

nowy bajer , całkiem przydatny jednakże dzieci zostaną dziećmi . Pewnie podszywanie się nie skończy i śmiem wątpić że jest to niezawodne gdyż możliwe jest powstanie hacków które by cosik sobie pogrzebały i byś pisał na pomarańczowo . Nie jestem pewien ponieważ nie znam się na tym .

Opublikowano

I tak nowi gracze ktorzy graja w metin2 (poniewaz ciagle narasta liczba) beda sie na takie zeczy nabierac, bo czasem to jest nie do uwiezenia ze maja taka super okazje dostac cos za darmo czego nie moga od kogos. Dalej beda okradali, ale ta liczba kradziezy spada. Pamietam kiedys, kilka lat do tylu, jak ja sam sie nabralem, ale czlowiek na bledach sie uczy ;) (+to tylko gra - nie koniec zycia). Zgadzam sie tez z

Klaskaj:

nowy bajer , całkiem przydatny jednakże dzieci zostaną dziećmi . Pewnie podszywanie się nie skończy i śmiem wątpić że jest to niezawodne gdyż możliwe jest powstanie hacków które by cosik sobie pogrzebały i byś pisał na pomarańczowo . Nie jestem pewien ponieważ nie znam się na tym .

sygnayd.png

Opublikowano

[GM] Miało zakończyć erę podszywania się pod gm a efekt ? Sami widzicie nadal ludzie się nabierają więc i na to będą się nabierać.

238626.jpg]
Opublikowano

Bo prawda jest taka, że tylko nieliczni zaglądają na forum i właśnie ci, co zaglądają nie dają się nabrać na takie rzeczy :D.

Taki noobek z nickiem xxXxSeKXyLAsKaXXxx da sie nabrac, bo nawet nie potrafi poprawnie pisac :P.

Co innego, jeśli taka informacja byłaby w jakimś queście, lub gdzieś w widocznym miejscu :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...