Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Nowe Bronie

napek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was download do nowych broni =) Bronie nie sa moje,naleza do Sonystyle z epvp =) ja tylko dorobilem do nich querty itp aby kazdy mogl sobie zapodac na serwer =)

W pacze znajduje sie wszystko, Zapytania do Navicata, i pliki do clienta =), tyle jednej rzeczy nie spakowalem Broni poniewaz ja edytuje klienta na rozpakowanych plikach, ale jak ktos koniecznie chce je spakowac to mysle ze nie bedzie mial z tym problemow =)

Download

http://www.speedyshare.com/files/25612301/Bronie_V2.rar

http://www.sharehoster.com/wait/238cbbe017554569f00ee7e300f02812

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b20340073123666da5e09740813e797a127b4917e98ae6b2d97b885bf2b1326d-1291893267

Enjoy Pozdro =)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Yyy ale w plikach są gotowce które da się rozpakować ? ...

EDIT: Łamiesz prawa autorskie sonystyle dokładnie napisał że nie wolno wrzucać na inne serwisy niż on wrzucił ...

kdq1pt.png

Opublikowano

Yyy ale w plikach są gotowce które da się rozpakować ? ...

EDIT: Łamiesz prawa autorskie sonystyle dokładnie napisał że nie wolno wrzucać na inne serwisy niż on wrzucił ...

Tia wszystko sobie mozesz rozpakowac po pakowac co chcesz =)

Co drugiego to nie wiem ja nie odwiedzam epvp =) i w dupie mam jego prawa =) mogl nie upubliczniać zreszta predzej czy pozniej i tak te pliki byly by dostepne yh =)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Tia wszystko sobie mozesz rozpakowac po pakowac co chcesz =)

Co drugiego to nie wiem ja nie odwiedzam epvp =) i w dupie mam jego prawa =) mogl nie upubliczniać zreszta predzej czy pozniej i tak te pliki byly by dostepne yh =)

tylko kradniesz mu tzw kasę przez zmianę hostingu bo na tamtym on zarabia...

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Napisane w opise skad jest, jego link do downloadu dodany cos jeszcze? =) Spokojnie nic nie kradne ja tylko dorobilem zapytanka ktorych w jego downloadzie nie ma =)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Ludzie czy wy chociaż ściągneliście oryginalne pliki i do nich zajrzeliście? Bo tam są TYLKO ikony i tekstury... A tutaj kolega się napracował i wszystko zakodował... Plusik.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problemik za ta prace masz + wielki , a teraz do mojego problemu : chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdę ID do nich do wpisanie.

sygnaturkahajtiniokobie.jpg
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...