Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Edekmt2

mRsas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzednie serwer by ja były nie wypałem z powodu TEAM ale teraz to się zmieni Pliki serwerowe nie powiem bo zara będę miał włamanie i tak poszukuję człowieka do edycji clienta do zrobienia forum i jakiegoś człowieka który powiem mi jak zabezpieczyć serwer przed Bash panel i innymi tego typu programami Serwer będzie hamaci i teraz pytanie Serwer ma być EXP z dobrym expem czy 4FUN czyli wszystko na start Kontakt do mnie Skype : wiatr9923 Hamaci : Sieć Edziomt2 hasła nie ma

PS: potrzebny mi ktoś kto zrobi Stronę Serwera nie forum a stronę na takiej zaszdzie że jest strona all na hostingu np cba a rej stoi na XAMPP i po kliknięciu w zakładkę Rejstracja zostanie przekierowany do rej na XAMPP Głosowanie Czy serwer ma być EXP CZY 4FUN ODBĘDZIE SIĘ poniżej w komentarzach wszystkie głosy policzę kilka razy Dla pewności

Praprodowne Godziny otwarcia serwer :

w dni robocze od 14 15 do 21 22 23 zależy w niedziele i sobotę od 10 11 do 22 24 w sobotę mogą być przerwy na edit serwera głosowanie jaki ma być serwer zakończy się jutro o 20 i wtedy zaczne edytować pliki

SR za błędy ort jak jakieś są

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...