Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Metin2.Pl Babybuns Vs Pvp I Kowal

Baby Buns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adwena to moja koleżanka tak jak i jej mąż z rl :) Często gadamy na skypie. Co do serwera to Twierdza. Filmy teraz uploaduję u kolegi. Internet chyba będę miał naprawiony w sobotę, wtedy najprawdopodobniej jadę wymienić modem.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Lol jak oglądałem to pvp to mi się wydawało że jestem w matrixie w zwolnionym tempie. Załatw sobie coś na szybkość ataku. Filmik super pozdro.

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

no no ładne eq ^^ widzę że masz trochę szkat blasku :) otwieraj otwieraj nie czekaj i nagrywaj filmik!

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Bardzo chętnie bym nagrał jak otwieram szkatułki ale kolega namówił mnie abym je sprzedał. A Wy co mi radzicie? Otworzyć szkaty czy selnąć?

Opublikowano

Sprzedaj. Na monku 1 sztuka ok 4kk wiec wystawiam po 3kk i ze 100 sztuk masz 300kk a to juz niezla kasa :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

No jak na filmiku widać mam 200 sztuk. Miałem 206 i 6 otworzyłem i sam shit dropnął. Więc chyba sprzedam bo kasa ładna jest :)

Opublikowano

No jak na filmiku widać mam 200 sztuk. Miałem 206 i 6 otworzyłem i sam shit dropnął. Więc chyba sprzedam bo kasa ładna jest :)

Masz do wyboru albo zarobić ponad 600kk albo otwierać.

Ja widziałem jak gościu otwierał szkaty blasku i dropiły bodzie, zwoje boga wojny, itp. lecz mi się wydaje jak szybciej otwierasz to dobre rzeczy dropią a jak powoli to byle co, przynajmniej ja mam takie wrażenie. Lecz na twoim miejscu bym wystawiał po 3kk, bo 600kk ani piechotą ani na koniu po m1 nie jeździ ;p pozdro

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

@UP i tak chyba zrobię lecz dopiero jak kupię nowy modem bo teraz to mi neta rozłącza i wywala z metina ^^

Opublikowano

@UP te pvp było dla beki. To chyba normalne że nie miałem szans z 75 lvl ;x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...