Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc !!

Mam pewien problem chce wykoksic swoja sure w expie np chcialbym zabierac cala komnate duza w v1 na 50 lv skile ida tak czarowane ostrze>zbrojka>strach czyli build pod konia mam na podrasowanie skili i eq okolo 400kk wiem ze malo ale mysle ze sie cos da z tym zrobic a moje eq ktore teraz posiadam to :fms srednie 35%+9 kd +3 do expa,srebna branza +9 z przetopami,ebo +9 z przetopami ,butki 1,5k hp i tylko tyle wiec brak zboji tarczy i helmu itd czyli bardzo waznych itemow sura posiada 38 lv ale prosze o pomysly z eq tak od 42lv + poniewaz z 38 do 42 da sie wyexpic z eq +4 w gora 2-3 dni.Prosze o szybka odpowiedz dam - lub + kto jak woli

P.S Zbrojke juz kupilem ying yang +9 z bonem hp 1,5k

P.S sura znajduje sie na serwerze deimos wiec prosze zwrocic na cene itemow bo na kazdym serwie sie roznia

P.S Nie zamykaj tematu x070x bo ten dzial do ktorego mnie nakierowales maja sie znajdowac src i nikt tam nie odpowiada a src nie posiadam.

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

załatw sobie tarczę na 42lv chociaż +7, hełm +9 na 21lv.naszyjnik perłowy z bonami do hp albo z regenaracją hp.

nie wiem jak na Deimosie przedstawiają się ceny, ale takie rzeczy powinieneś mieć wg mnie.

Opublikowano

a naszyjnik perlowy+9 daje tyle samo int co +7 bo +7 za 4kk mozna u nas kupic a +9 za 90kk :) wiec jest roznica :D

Tesco dla ciebie badziewie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...