Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Zp/ Nagrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż znalazłem strone w internecie na której zyskujemy punkty kture potem wymieniamy np na zp . Jest to proste działanie . Ty się rejestrujesz i dostajesz 3 pkt za kazde zalogowanie i dodatkowo dostaniesz 20 pkt jeżeli kogoś zaprosisz i on się zarejestruje . a Więc wchodzimy w

To jest ukryta treść, proszę

i się rejestrujemy . na dzień dobry dostajemy 3 pkt

potem zapraszamy znajomych i za 1 znajomego dostajemy 20pkt

potem pkt wymienaimy na :

1 doładowania telefonów

2 telefony gsm

3 gadżety

4 elektronike

5 przelewy PayPal

6 Gadżety sportowe

. jak uzbierzemy punkty to wymienaimy na przelew PayPal i dostajemy kod który należy wkleić na stronie z8games.com

Polecam i pozdrawiam JA

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

każdy chce ajkoś zarabiać . Jak macie się normalnie rejestreować ro rejestrujcie się przez mój link. I w tedy mi pomozecie

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

A co ci przeszkadza ,że dał reflinka? Coś ci się stanie ,że pomożesz mu rejestrując się z tego linka? Boż co za samolub po to są ref link by je dawać a nie pewnie ty też byś chciał by inni się rejestrowali z twojego reflinka jak byś jakiegoś miał a sam innym nie dasz zarobić.

Daje + bo może komuś się przyda.

Chcesz więcej chetów?

http://infobot.pl/r/1UPm

Opublikowano

Hmmm , całkiem ciekawe , zarejestruje się tam :)

Za info + i 25 punktów dla ciebie :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niezła stronka dzięki przyda się. Łap + a co do Darkkaj to sam nie chce nikomu pomagać a sam by pewnie wstawił reflinka żeby inni mu pomagali - dla niego.

1288437915-U250279.jpg
Opublikowano

Niezła stronka dzięki przyda się. Łap + a co do Darkkaj to sam nie chce nikomu pomagać a sam by pewnie wstawił reflinka żeby inni mu pomagali - dla niego.

Samolub? Rozumiem, że wchodzenie na strony typu pajacyk oznacza, że jestem samolubem, tak? - ? Co mnie obchodzi jakiś -? Nie używam takich stron, bo najczęściej jest to Fake i nie wstawiam reflinków. Nie znasz mnie - nie oceniaj, bo robisz z siebie debila. Poza tym dużo pomagam, więc się nie udzielaj. Jeśli nie macie pewności, że strona działa to piszecie to tylko by nabić posta? Gz. Następnym razem przetestuj stronę i upewnij się, że działa. A co jeśli ta strona to fake? To uważasz, że "przyda się"? W to już wątpię. Zanim coś napiszesz - pomyśl, bo aż szkoda mi patrzeć na ten Twój bezsensowny post. Bb.

Btw.

Właśnie czytałem ich forum i widziałem, że jest dużo problemów, m.in. ludzie czekają nawet miesiąc na dostarczenie nagrody, więc jest minimalna szansa, że przyślą nam w kilka tygodni.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Samolub? Rozumiem, że wchodzenie na strony typu pajacyk oznacza, że jestem samolubem, tak? - ? Co mnie obchodzi jakiś -? Nie używam takich stron, bo najczęściej jest to Fake i nie wstawiam reflinków. Nie znasz mnie - nie oceniaj, bo robisz z siebie debila. Poza tym dużo pomagam, więc się nie udzielaj. Jeśli nie macie pewności, że strona działa to piszecie to tylko by nabić posta? Gz. Następnym razem przetestuj stronę i upewnij się, że działa. A co jeśli ta strona to fake? To uważasz, że "przyda się"? W to już wątpię. Zanim coś napiszesz - pomyśl, bo aż szkoda mi patrzeć na ten Twój bezsensowny post. Bb.

Btw.

Właśnie czytałem ich forum i widziałem, że jest dużo problemów, m.in. ludzie czekają nawet miesiąc na dostarczenie nagrody, więc jest minimalna szansa, że przyślą nam w kilka tygodni.

tal?? to podaj linka do forum ...

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

przelew 5zł kosztuję 950 pkt...

zgadza się ale to tak strasznie długo się nie zbiera ( pod warunkiem że ktoś chce pomóc)

Amen!

LUBIE mrówki