Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.SG blokowanie logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all. Pytanie da się jakoś zablokować logi bo juz 4 har ban ^^. Każdy po 30lev+ i dobre eq. Co zrobić gram na cheatach bo się opłaca i nie pisać mi rzal i bul zniszczysz sg :(. Gram na cheatach bo lubie i pier**** mnie twoja opinia. Tak więc jak zablkować bo na mh bosko sie expi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziecko naucz się grać bez haków a jak nie umiesz to najlepiej nie graj wogóle bo zniszczysz serwer nic więcej. Grając na cheatach oszukujesz niedość, że sam siebie to jeszcze innych. Co do tematu GM na sg to nie takie lenie jak na PL. Nie po to wykupili licencję, żeby taki n00bek im hakował. A jak chcesz hakować to idź grać w tibię tam niczego nie zniszczysz bo już zostało to zrobione

Opublikowano

Dziecko naucz się grać bez haków a jak nie umiesz to najlepiej nie graj wogóle bo zniszczysz serwer nic więcej. Grając na cheatach oszukujesz niedość, że sam siebie to jeszcze innych. Co do tematu GM na sg to nie takie lenie jak na PL. Nie po to wykupili licencję, żeby taki n00bek im hakował. A jak chcesz hakować to idź grać w tibię tam niczego nie zniszczysz bo już zostało to zrobione

Jak byś nie zauważył to to forum jest o cheatach, hackach, bugach więc się zamknij.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Nie odzywaj sie neosie.

To forum jest o cheatach niewiem po co tu zakładałoś konto bo nie wiem jakim UFO ty jesteś że tu spamujesz.

@topic

To jest ukryta treść, proszę

Może podziała.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...