Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent Pod Choinkę

Gnabry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko. Mikołaj (mama) powiedziała żebym sobie wybrał prezent pod choinkę do 200 zł, co zaproponujecie? Mam 15 lat, interesuję się komputerami, sportem (ostatnio boksem) i proszę o nie pisanie żebym brał kasę!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

kup sobie fona jakiegos :D tez planuje do 200 zl jakiegos fona z dotykowym wyswietlaczem jesli sie da :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jak worek to nie rękawice, bo jak bijesz w worek to nie w rękawicach! Worek na allegro ok.200zł 180cm x 45 cm dość spory. Ja to sobie zarz/życzyłem. Albo łańcuszek Pancerka. A gier nie kupuj. Lepiej z chomika ściągać.

09071535498836998897.png

Opublikowano

@Darkkaj

interesuję się wieloma rzeczami ale wiele jest ponad 200 zł.

@top

Na razie zastanawiam się nad: fonem, hantlami, worek i rękawice bokserskie a mamie powiedziałem że chcę xbox 360 kinect, ale szczerze to wątpie. Za wszystkie odp daje każdemu po plusie ale dalej dodawajcie swoje propozycje!!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Przestań , nie słuchaj ich ... Za 200 zł nie kupisz porządnego worka a tym bardziej do tego rękawic ... Za około 350zł . możesz kupić worek , chyba że chcesz coś na 2 lata ...

A do @2xUP

Wiśniowy chyba się nie znasz ;) W worek boksuję się rękawicami tzw. piąstkówki lub przyrządkówki :

RP-2_1.jpg

Cena około 150 zł ;)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Zauważyłem że 3/4 postów tutaj to powtarzenie w kółko "worek i rękawice" i "gra" tylko w innym wydaniu jak kurczaki w tesco.

Za 200 zł proponuje Ci kupić sobie dobrego ciuszka, głośniki, drukarke (ofc jak czegoś takiego Ci brakuje). Jeżeli interesujesz się boksem to może wydaje te pieniążki na lekcje boksu?

f.png

Opublikowano

Jak worek to nie rękawice, bo jak bijesz w worek to nie w rękawicach! Worek na allegro ok.200zł 180cm x 45 cm dość spory. Ja to sobie zarz/życzyłem. Albo łańcuszek Pancerka. A gier nie kupuj. Lepiej z chomika ściągać.

Znalazl sie wielki znawca, chce wycwiczyc moc uderzenia oraz szybkosc to po co ma sobie kostki zdzierac?

@topic

za 200 zl kupisz jakis worek 60-80 litrow + rekawice ktore dla poczatkujacego staracza, ale worek bys musial raczej wypelnic sam, ja w polowych warunkach wypelnialem trocinami ale po czasie cholernie sie ubily i czules jakbys walil w sciane(bo nie mialem rekawic), wiec polecam wrzucic tam jakies stare ubrania, gabki lub cos w tym stylu.

Ale ja bym zakupil jakies wdzianko.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@UP konto na metku? Chyba cię prąd popieścił ; o

Kup se może jakie części do kompa? ;P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@BezLoginu

Metin odpada bo w niego nie gram

Gier do kompa nie kupuję bo szybko mi się nudzą. Powiedziałem mamie że chcę hantle i się zgodziła. Temat można zamknąć!!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jak chcesz już worek to nie trzeba koniecznie rękawic bokserskich, mogą też być bandaże bokserskie albo jakieś rękawice sportowe, ale gołe ręce nie bo jak ci się skóra zetrze to potem walić w worek czy tarcze nie można ^^

Polecam Ci bardziej kupić coś do boksu niż coś do kompa, ja polecam zapisać się na treningi - ale jak wiadomo za to trzeba płacić po ileś tam miesięcznie. Ale zawsze można kupić :

- Tarcze na ścianę

- Tak zwane "łapy trenera" czyli małe tarcze albo dużą tarczę, lecz te rzeczy ktoś Ci musi trzymać

- Piłkę bokserską (jeżeli nie wiesz co to to KLIK)

- Zestaw bokserski (patrz dół)

- Gruszkę albo worek

Taki cały arsenał: (klikaj)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Ogółem masz tego dużo, wejdź tylko na stronę

A hantle? Stanowczo nie - jak nie umiesz się bić to hantle Ci potrzebne nie będą

Jeżeli już chcesz coś do kompa to nowiutki COD albo jakieś dobre słuchawki.

Opublikowano

Kontroler do konsoli? (WiiLot Plus równe 200zł)

Gry na PC się nie opłaca. Takie moje zdanie ;)

Rękawice, worek.. to dla mnie głupi pomysł. Jak chce się chłopak odstresować to niech kupi piłkę do gniecenia.

Masz telefon? Jak tak to nie kupuj nowego. Pobawisz się godzinę swoją dotykową zabaweczką po czym znowu ograniczysz się do pisania smsów i odbierania telefonów.

Jak masz dość długo jakąś konsolę przenośną (DS, GAMEBOY Micro, nie wiem jak z PSP) pomyśl nad zmianą obudowy/zestaw akcesoriów ochronnych.

Jak masz jakąś konsolę może przeróbka? (w przypadku Nintendo będziesz potrzebował albo nagrywarki albo LEGO: Indiana Jones)

Jakaś manga? Polecam FullMetal Alchemist; 5 sztuk kosztuje 65zł + 10zł przesyłka + 2,5zł za przelew/wpłatę. Gratisy.

Filmy, płyty nie opłaca się. (chyba wiesz dlaczego? ;>)

Mówisz, że interesujesz się komputerami. Jakaś książka do nauki HTML/PHP/C/Delphi

Admin Cienia
Opublikowano

Zestaw durex play + jakieś żele, gumsy i masz prezent ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

UP :] .

Ja Ci moze zaproponuje bo jeszcze tego nie hmm moze plyte ulubionego wykonawcy ? Jakies lepsze sluchawki ro sluchania muzyki , lub jesli grasz w csa moze myszke ?

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Napisał, że temat do zamknięcia więc po co te posty?

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Weteran
Opublikowano

gitare , akordeon , trojkat i cybalki

a jesli o komputer chodzi

to sims2 , mysz , glosniki , klawiature

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...