Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za Kazdym Razem Ban

Spray12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim.

Mam taki problem w grze ,że za kazdym razem co wejde na serwer to pisze ze mam bana a nawet na tych serwerach ani razu nie gralem. I co mam zrobic HELP!

za pomoc nagrodze ,,+''

Opublikowano

Mogli cie ci od PunkBustera zbanowac za haki a wtedy jest ban na wszystkie serwery , można do nich napisac żeby odbanowali ale raczej nie odbanują

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mam ten sam problem.

Zbanowali mnie ale nie wiem za co.

Ledwo wszedłem do Cod`a i ban.

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

sprobujcie napiac do pbbans.com , ja tam pisalem bo uzywalem easyaccount , a teraz mam ban na prawie wszyskie servy , nieuzywajcie cheatow !

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

No tak , ale oni żadko odbanowują czasem sa serwery cracked na ktorych dziala PB mnie wczoraj dali bana na 2 minuty za to ze bylem pro bo mialem K/D 11:0 ale cóż trzeba grac na cracked a co do gry do walcz o konto zeby cie odbanowali wkoncu kiedys im sie to znudzi i moga cie odbanowac mam nadzieje ze tak zrobia no ale nie latwo bedzie z nimi wygrac bo wiadomo PB tak zadko odbanowuje :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

sprobujcie napiac do pbbans.com , ja tam pisalem bo uzywalem easyaccount , a teraz mam ban na prawie wszyskie servy , nieuzywajcie cheatow !

Nieuzywajcie cheatow - !? to wypad z forum :*

a co do bana na kazdym servie

Ban na PB za Hacki...

Jak bedziesz pisal do PBBans.Com Napewno Cie nie odbanuja...

Wyjscie takie :

Zmien Keya ! :D

Dostalem bana na org. CdKeya ale gralem ba MoMBocie

Teraz mam new org. i kupionego Easy Account :D

Powodzenia

U-Cant-Touch-This.gif
Opublikowano

Pomocy zbanowali mnie !! co mam zrobic ? :OO nieee aaa grac nie moge na hackach !!

Ogarnijcie sie dzieci Neo, chcecie grac na kodach/cheatach ?! To idz sobie pograj w Simsy...

Opublikowano

Pomocy zbanowali mnie !! co mam zrobic ? :OO nieee aaa grac nie moge na hackach !!

Ogarnijcie sie dzieci Neo, chcecie grac na kodach/cheatach ?! To idz sobie pograj w Simsy...

Jeżeli dostałeś bana na PB graj na serwerach bez niego .

9368_gold.png

Opublikowano

Również miałem takie sytuację ale fakt faktem grałem na piracie. Na serwerach z Pb na dizen dobry kick. Jest sposób żeby pograć na serwerach z PB na piracie? Na serwerach bez PB to odechciewa się grać przez cheaterów.

238626.jpg]
Opublikowano

Mozna grac jak masz bana na pB ( i grac na servach PB)

Od kiedy ?

Na nie których serwerach jest tak - masz wpis nie zagrasz (( jest wgrana lista osób z pbban's )), jeżeli dostałeś bana za MULTIHACK'a (( cheat'a )) - nowy klucz.

Pisać do pbbans'a o odbanowanie nie ma sensu, dlaczego ? Dlatego, że olewają takie osoby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...