Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dziwny Bug, Proszę O Pomoc !

B3t00N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 11:30 włączyłem Battlefield Heroes. Dzień jak dzień włączyłem postać i po czasie zorientowałem się że z lvl 15 przeskoczyło mi na Max lvl... Misje wszystko co na ten lvl moge mieć, ale nie jest tak słodko jak myślałem, mam niby ten 31lvl . <--- Wiem. nie ma takiego, lecz mi tak pokazuje. A najdziwniejsze że mam Hero point'sy ; o Wiecie może co z tym zrobić ?

Lubie grać po swojemu nie przez ten jebany bug ... Wydałem już tyle kasy w tą postać czy da się ją jakoś uratować ? Link do zrzutu - http://img35.imageshack.us/i/20746858.png/ - i jeszcze jest 1 rzecz. Nie moge się połączyć z grą, tzn do servera. wszelkie rzeczy próbowałem - Reset komputera, strony , gry... A także próbowałem zmieniać ip gdyż mam neostradę . Nie używałem żadnych hacków nic z tego typu. a Jak mnie wypierdziela z serva pojawia się błąd Client contains invalid data ( 6 ) . A na stronie nie widać mojego lvl, mam urywek znaczka battlefunds'ów

Kocham Battlefield-Heroes : D
Opublikowano (edytowane)

Odinstaluj BFH, odinstaluj Punk-Bustera, wyczyść historie przeglądarki i powiedz czy pomogło.

@Edit: http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/234591435

To już jest na maksa dziwne...

Edytowane przez Titokamil

برو به جهنم در لعنتی الاغ پدال

^LoL^ Jak znasz perski to pewnie już srasz w gacie xD

Daj Plusa jak pomogłem! Nie dajesz? Patrz w dół!!!

No i co znowu srasz w gacie nie? xD

Opublikowano

Wiesz, szczerze w to wątpie, że to pomoże gdyż ten bug jest nawet na stronie : s

Ale niech będzie zrobie reinstalke. Mi się zdaje że coś pokręciła administracja Ea,

ponieważ gdyby to był zwyczajny bug, to by nie był na stałe jak w tym przypadku.

Opublikowano

Wooh no to chyba masz jakiegoś dziwnego buga.

Napisz do supportu EA długi E-Mail po angielsku oczywiście.

Odpiszą na drugi dzień, jeśli nie będzie odpowiedzi do tygodnia na pisz do live supportu EA.

^LoL^ Jak znasz perski to pewnie już srasz w gacie xD

Daj Plusa jak pomogłem! Nie dajesz? Patrz w dół!!!

No i co znowu srasz w gacie nie? xD

Opublikowano

Ja wiem co nie tak, ja pisałeś pojawia się"blabla invalid data (6)" czyli masz pozmieniane pliki, może ktoś się ci wkradł i pozmieniał, bo gdy tak pisze to znaczy, że pliki są pozmieniane i ci nei działa - odinstaluj pliki BFH i BFH.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Mati ... Robiłem już reinstal nic nie pomogło, a poza tym ktoś musi być naprawde dobry jeśli nawet na stronie mi pozmieniali dane ; o

I jeśli ktoś ma ten link do chatu live z Ea to bym był bardzo wdzięczny za zapodanie go tutaj ; )

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

po angielsku oczywiście ... zaczynasz Hi.I am playing Battlefield Heroes. I have bug , 31 in my hero o.O itd...

Wciśnij im kit że miałeś większy lvl i więcej BF'ów to zyskasz na tym... Powiedz że z 24 i ileś tam BF'ów... Tylko nie przesadzaj

@down

Mieli buga... nie mogą cofnąć i raczej nie da się sprawdzić... albo powiedz prawde. ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka co ty myślisz, nie oszukuj tak, po za tym powiesz, że miałeś 24 lvl i co? Myślisz, że dali by ci? Koniec nie da się.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Czyli mati myślisz że już po mojej postaci w którą władowałem ponad 100zł ? poza tym to trzeba najpierw sprawdzić czy istnieje te konto i czy mam tego buga. A jak wcisne im że mam 24 lvl to nie bd mogli tego sprawdzić a to będzie rekompensata za tego buga i nie granie przez 1 ładny dzionek ; )

A i mąka leci - to już jest jakiś sensowny pomyśł

Niestety nie mogę im wkręcić że mam ten 24 lvl, ponieważ na stronie nadal widnieje mój exp jaki zdobyłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...