Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żelazne Pudełko !

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zastanawia mnie pytanie: Po co to Żelazne Pudełko ( z Groty ) jest ?

Wiem, że dropią z niej bodzie, wierzchowce, itemy z IS itp.

Ale czy opłaca się ją otwierać ?

Proszę o wypowiedzi doświadczonych graczy 75lvl + !

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Żelazne Pudełko: http://wiki.metin2.pl/index.php/%C5%BBelazne_Pude%C5%82ko

Ametystowa Bransoleta, Ametystowy Naszyjnik, Ametystowe Kolczyki, Krwisty Kamień, Rękawica Złodzieja, Ebonitowy Naszyjnik, 1h Pierścień Doświadczenia, Pióro Ptaka Miłości, 1h Rybie Wnętrzności, Złoty Naszyjnik, Zielona Mikstura(D), Bransoleta Z Niebiańskich Łez, Naszyjnik Z Niebiańskich Łez, Jadeitowa Bransoleta, Jadeitowy Naszyjnik, Kryształowa Bransoleta, Kryształowy Naszyjnik, Kryształowe Kolczyki, Medal Smoka, Medal Szczęścia, Kamień Metin (Trudny), Spróchniała Skrzynia, Małż, Perłowa Bransoleta, Perłowy Naszyjnik, Perłowa Bransoleta, Błogosławieństwo Magii, Błogosławieństwo Życia, Marmur Błogosławieństwa, Zwój Błogosławieństwa, Srebrny Naszyjnik, Mikstura Pośpiechu, Bransoleta Z Białego Złota, Naszyjnik Z Białego Złota.

Opublikowano

Ja dostałem bana na 78lv z tydzień temu, ale nie opłaca się otwierać, ponieważ na 12 szkatułek 2x rybie wnętrzności i kilka ametystowych naszyjników i z niebiańskich łez

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...