Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem muszę zrobić na lekcje program, który wczyta z klawiatury imiona i nazwiska do tablicy a następnie je posortuje w sposób bąbelkowy lub inny

Opublikowano

1.aha(nie wiadomo co chcesz albo chcesz się pochwalić albo prosisz o pomoc :D )

2.visual c++?

3.coś ci nie działa czy chcesz żeby napisać od zera?

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

1. Chodzi mi o pomoc ;) gdyż muszę zrobić ten program na lekcje tylko po to aby nauczyciel mi zaliczył zadanie które mi zadał:).

2. DevC++

3.Chciał bym aby program był napisany od 0 gdyż mój kompletnie nie chce chodzić nawet nie wiem jak to zacząć, znaczy tak sortowanie bąbelkowe to zrobię, ale to żeby wczytywało te imiona i nazwiska to nie da rady

Proszę o waszą pomoc program muszę zrobić do środy

Opublikowano
po to aby nauczyciel mi zaliczył zadanie które mi zadał

to samo go napisz a nie na forum prosisz

sam go chyba napisać musisz? no chyba że nauczyciel mówił żebyś poprosił na forum jak tak to sorry...

@edit

a tak wogóle po co ty do szkoły informatycznej chodzisz jak nie piszesz sam tylko prosisz na forum? bez sensu...

@down2

ale to ty masz umieć a nie ktoś inny nie będę ci pisał gotowego kodu bo ty chcesz 6,5 dostać...

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

Jak powiesz mi co z tego będę miał, to może napiszę.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

to samo go napisz a nie na forum prosiszsam go chyba napisać musisz? no chyba że nauczyciel mówił żebyś poprosił na forum jak tak to sorry...@edita tak wogóle po co ty do szkoły informatycznej chodzisz jak nie piszesz sam tylko prosisz na forum? bez sensu...

Po pierwsze to ja nie prosiłem o Twój komentarz który jest zbędny. Po prostu nie potrafiłem poradzić sobie z tym zadaniem dlatego pisałem żebyście mi pomogli, ale widzę, że skoro Ty wiesz jak to zrobić i umiesz programować to możesz po prostu jeździć po innych ?. Do szkoły informatycznej poszedłem ze względu na systemy operacyjne i sieci, a programowania nie umiem i nie będę umiał i taka jest prawda!!. Dzięki za napisanie Twoja wypowiedź była faktycznie na miejscu!.

spider44 Dzięki za jaką kol wiek chęć pomocy, ale poradziłem sobie z zdaniem :)

Temat do zamknięcia zdanie zrobione

• Dodaj nową pozycję...