Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że: kiedy loguję się do gry jest wszystko ok, ale kiedy wybiore postać która jest na spawnie w Hotan od razy wyłącza mi się klient, nie mogę przez to grać :/ wie ktoś jak mi pomóc, bądz ma jakiś kontakt z GM'em ?

Admin Cienia
Opublikowano

Masz albo buga, albo hotan jest tak zawalone że dostajesz dc z powodu twojego słabego kompa. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak ja mam Kontakt z Gm-em Napisz do niego na GG 997112

up

Na postaci masz pewnie buga albo .

A tak sie Za pytam D&G Więcej sobie nie mogłeś dopisać post ? ? :*}

cooltext570762601.png
Opublikowano

To pewnie wina Servera bo teraz jest tam taki syf ze to chu. wiec Powiem tak nie opłaca sie tam grac ja sie nie ma kasy z Duple ?!!

cooltext570762601.png
Opublikowano

Przeczytałem podobny temat na i zrobiłem to co tam napisali ale nic nie pomogło :/ może mi ktoś wrzucić swojego silka zszc ? byłbym bardzo wdzięczny za fatygę (tylko proszę o swoje linki a nie znalezione w necie)

Opublikowano

u mnie jest to samo i nie ma roznicy czy jestes hotan na spocie czy innym miescie po zalogowaniu sie na postac zaraz cie wywala jedyny moment kiedy troche dluzej pogralem sobie w ostatnim czasie na zszc bylo zaraz po tym jak wlaczyli serwer po jakiejs tam inspie gralo sie dopoki sie nie zapelnil , wywyalilo mnie i do tej pory robi to caly czas gdy sie zaloguje

komputer raczej nie ma nic do rzeczy bo tego mam od niecalego roku

Opublikowano

Dobra ilość pamięci RAM i karta graficzna podstawa..

Jest możliwość ze wasza karta graficzna nie ogarnie narzuconej na nią grafiki i dlatego wam wywala automatycznie grę ,

spróbujcie na niższych rozdzielczościach lub reinstalacja ZSZC pomoże tylko na oryginalnych plikach !!

Postacie :

ZSZC(Fire/Old)IP: 72.55.143.209 - 94 int Bow (wciąż rośnie) name Świr

ZSZC(Water/New)IP: 67.205.76.42 - 105 Glavier Full Str (poszedl na allegro) name AnodaX

Opublikowano

@up jak mają zmienić rozdzielczość jak dostają Crasha od razu po wbiciu? Pomyśl zanim napiszesz posta.

Żadna karta, tylko po prostu Client gry nie nadąża. Tyle.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@2up

inne wersje sprawdzalem i chodza bez problemu, ram 4gb ddr3 i radeon hd 5770 1gb na te gre mysle ze powinny wystarczyc z rozdzielczoscia moze byc maly problem jak to napisal Cain a co do sciagniecia jeszcze raz zszc to o dziwo nie moge linki ktore podal Cain w poradniku sa dla mnie jakies trefne 1 part wiesza sie zawsze przy 68% a drugi leci smieszna predkoscia 12kbs

Opublikowano

@up Po prostu masz pecha. Spróbuj ściągnąć z MaxSpeed - 3 link. ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Cain dzieki za pomoc plusik dla Ciebie

Dam sobie spokoj z zszc poczekam na to co pax z jego ziomkami wymysla xD

Opublikowano

tez miałem ten sam problem , naprawilo sie to dopiero po tym jak sciagnelem z sro z tej strony http://www.sroinfo.com/infusions/advanced_downloadDB_panel/dldb.php . kiedy juz sciagniesz wypakuj do tego samego folderu podmieniajac pliki , nie edytuj media.pk2 w zaden sposob a wszystko bedzie trelac . Btw , to nie jest wina komnputera , systemu ani internetu , poprostu media jest zbugowane , jesli problem bedzie sie powtarzal zrob to po raz kolejny . Gwarantuje ze problem zniknie :)