Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto Pickup Wykrywalny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, czy używając tylko i wyłącznie opcji AUTO PICKUP można zarobić bana?? Konkretnie chodzi mi o taką sytuację. GM trafia przypadkowo na Twoje logi i czy jest w stanie wykryć, że używałeś pickupa a nie np sam klikałeś na itemy. Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie, nie jest w stanie tego wykryc poniewaz to zwykle wciskanie ''z''.

@Down po co mu te obejscia? to zwykle wciskanie ''zzzz'' za nas więc jak mają to wykryć, skad wiedzą że to klika komputer a nie my?

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Jezu ludzie skończcie z tymi obejściami.... to gówno warte jest.... to nie HS wysyła logi. To co robisz zapisuje się na bieżąco na serwerach !!! Jak ktoś da cyne na Ciebie to sparwdzają Cię co do joty. pytanie tylko czy są w stanie wykryć AUTOPICKUPA albo AUTOPOTA.... FB i inne boty wykrywają bez problemu ! Konta powiązują przez handel itd. Ale z jaką dokładnością mogą określić powiązania ??

@ Cupidyn - nie jestem pewien czy to takie zwykłe wciskanie "Z" bo autopicup z EM2 daleko ściąga i bardzo szybko. A jesli rejestrują czas zbierania itmów i mają zebranie 20 itemów albo YANG w sekundę ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak naprawdę jest 25 % szans , że będziesz mieć bana bo jeśli ktoś inny jest obok ciebie i dropnie np, miecz +0 i mu go zabierze to już wie , że masz AutoPickUp.

A jak chcesz tego AutoPickUpa to jest w EasyMetin2 ( nie polecam bo jest płatny)

lub znajdziesz go w sprawnym darmowym KamerModPL.

Opublikowano

Nie ma za to BANA!!!

Na logach wygląda to tak że w bardzo szybki sposób spamujesz zzzz!.

Możesz dostać bana za kmr moda na którym jest ten autopickup.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Skrypt jedynie może wykryć dorop hacka czyli to ze kradniesz czyiś item ale podnoszenia yang i lezących itemow nie wykryje :)

Opublikowano

Ja używam AutoPickupHack lub AutoDropHack już od bardzo dawna i nie mam Bana ale nowy HackShield jest chyba bardzo zaawansowany i wykrywa czy używasz botów czy nie czasmi kicka z serwera a czasami H.S wysyła do Teamu , że używasz boty.

Ale wątpie w to , żeby H.S przeszukiwał dysk w poszukiwaniu botów.Ta opcja to by było naruszenie prywatności.