Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Capote Cheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all!!!

Czy wiecie może skąd pobrać tego hacka bez wirusów i bez keylogerów ? Capote Cheat wszędzie gdzie pobierałem to ma wirus.. ;( hack jest wyczesany ale co mi po tym ze ma key.. =/ proszę o szybkie podanei linku do tego hacka żeby nei miał tego poejban*** Keylogera ...

Pozdro

No albo coś podobnego do tego hacka tylko żeby działało na Psychic-Doom 97d jaki auto kill czy cos =/ prosze o podanie a jeśli ktoś umei kopiować na pd to bardzo prosze zeby napisał =)

Opublikowano

no właśnie nie działa ten plik się nazywa Packet.dll a jego się nie da jakoś naprawić albo przerobić żeby nigdzie nic nie wysyłał ... huk.. wirusy mogą być tylko żeby nie był keylogera.. jak macie to bardzo proszę o podanei linku do tego pliku albo jakiegoś w podobie hacku działającego na PD 97d

Opublikowano

ps. czy ma ktoś konto na http://muhack.pl/ jeśli tak to proszę niech mi poda passy bo chciałbym tam poszukać a konta swojego nie moge zrobić bo nie mogę aktywować =/ moje gg:523635 i jeszcze piszcie w sprawie tego Capote Cheat!

Opublikowano
Czy wie ktoś z was jak to jest z tym keylogerem?? jak to ludzie robią że passy do nich trafiaja???

wyższa szkoła w necie poszukaj jak zainicjowac keya do pliku itd itp.

Opublikowano

no a da się jakoś zrobić żeby ten keylogger nie wysyłał nigdzie moich danych czy coś???.. no albo żeby usunąć tego key'a z pliku ale żeby plik się nie zniszczył .. jak to zrobić??