Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto Pod Wersje Db 1.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak jak w tytule . Szukam tego jak można się dowiedzieć jaka wersja T.A (Tibia Auto) potrzebna jest pod clienta wersji 1.1 ( chodzi o Dragon Ball) , napewno wielu z was wie jaka to gra , być może spotkaliście sie z nią więc szukam pomocy tutaj . Moje pytanie brzmi : Czy ktoś kto zna sie na tych rzeczach powiedziałby mi jaka wersja Tibia Auto chodziłaby na 1.1 wersji clienta Dragon Ball. Jeżeli już podacie jaka , to prosze was napiszcie też jak odpalić tego Tibia Auto pod Dragon Balla aby poprawnie chodził , z góry dzięki , stawiam 5 i + ;] Napewno wielu osobom grającym w tą gre przydałby sie ten bot , ponieważ przynajmniej ja potrzebuje go do re attacku . Re attack jest to taki scrypt w Tibia Auto który jest przydatny do expienia zarówno jak i do PVP , czyli zaznaczasz wybraną przez Cb osobę lub potwora i gdy np. wchodzisz na schodki aby naladowac mane , itd. to ta osoba lub potwór jest zaznaczona dalej ;] Dla obeznanych którzy pomogą chęęęęęętnie postawie 5 i + ;]

Pozdr.

I <3 Chelsea.

I <3 Wisła Krk.

Opublikowano

Hm... Żadna...

Bo niestety TibiaAuto działa tylko na normalnym cliencie Tibii, jeżeli chcesz bota do DB musi on być specjalnie pisany pod ten protokół (adresy etc.).

Więc: Nie ma wersji, TA pod DB. ; /

Chyba, że ktoś specjalnie zmodyfikuje Ci TibiaAuto ; )

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

Aha , tak myślałem no ale cóż ;/

Chyba że ktoś by umiał zmodyfikować TA pod DB :)?

@edit

Yhhh , jeszcze jedno pytanko podałby ktoś linka do Tibii Auto pod Tibie 8.00? Bądź też Elf może być

Podziękował . :)

I <3 Chelsea.

I <3 Wisła Krk.